Loading...

Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεπής με την παρουσία της  σε μεγάλες εκδηλώσεις  θα  συμμετάσχει με δικό της, πολυθεματικό  περίπτερο στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021.  

Η  συμμετοχή της Περιφέρειας  αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη  των ποιοτικών αγροδιατροφικών  προϊόντων της  στο εγχώριο και διεθνές καταναλωτικό κοινό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα προϊόντα  που συνδέονται με την γαστρονομική  και τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Όσες επιχειρήσεις  δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής  και  επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους δημιουργηθεί  (με ποιοτικές συσκευασίες προϊόντων και κάρτες- φυλλάδια της εταιρίας) στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μπορούν  να επικοινωνούν καθημερινά με το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου.

Σχετικές  πληροφορίες στα τηλ. 2613 613216 – 2613 613276 -26213 60313- 26213 60331  ώστε να δοθούν διευκρινήσεις και πληροφορίες ,  σχετικά με τη συλλογή των προϊόντων.   Τα προϊόντα θα πρέπει να σταλούν   από τις  ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις   στην Πάτρα  Αρέθα και Παπαδιαμάντη 14 (ισόγειο) έως και τις  8 Σεπτεμβρίου  2021 για θα μεταφερθούν στο περίπτερο της Εκθέσεως στη  Θεσσαλονίκη. 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!