Loading...

Με μεγάλη επιτυχία ο περίπατος στο κάστρο των Αρχαίων Κορόντων στη Χρυσοβίτσα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με ικανοποιητική συμμετοχή νέων αλλά και μεγάλων ανθρώπων πραγματοποιήθηκε ο περίπατος στο κάστρο των Αρχαίων Κορόντων που δεσπόζει λίγο έξω από το χωριό Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου.

Την επίσκεψη διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων “Τα Κόροντα”. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία της Χρυσοβίτσας . Η ανάβαση στο κάστρο έγινε από την πλευρά του Προδρόμου .

Την ξενάγηση έκανε ο Πρόεδρος εφετών Αλέξανδρος Σάββας, κατά την διάρκεια της διαδρομής υπήρξαν αρκετές στάσεις η τελική Στάση έγινε στην κορυφή του Κάστρου στον Αρχαίο ναό του Απόλλωνα . Ο κύριος Σάββας απάντησε σε όποιες απορίες υπήρξαν.

Τέλος, ύμνο στον ναό του Απόλλωνα απήγγειλε η εκπαιδευτικός από την Μαχαιρά κυρία Χαρά Γκούμα. Στον περίπατο συμμετείχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου ο Πρόεδρος της κοινότητας Χρυσοβίτσας Ιωάννης Χρόνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Γεωργούλας, ο Γάκιας Τσέλιος ένας από τους χειριστές του Xiromenonews και πολλοί Χρυσοβιτσάνοι.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!