Loading...

Με τη μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη θα ανοίξει το Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με τους ήχους του Σταμάτη Σπανουδάκη θα αρχίσει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου, αφού ο γνωστός μουσικοσυνθέτης παραχώρησε το ορχηστρικό του κομμάτι “Δέσποινα” ως σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης έχει γράψει αξεπέραστες μελωδίες για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, για χορωδίες και ορχήστρες.

Σε συνάντηση που είχε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης με την Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και καλλιτεχνική Διευθύντρια  Τασολάμπρου Χρυσούλα συζητήθηκε η σπουδαιότητα της μουσικής ως δομικό στοιχείο του πολιτισμού, αλλά και η ιδιαίτερη θεματολογία των έργων του συνθέτη, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που παραχωρεί μουσικό του έργο στην κ. Τασολάμπρου, αφού και στο παρελθόν έχει παραχωρήσει έργα του προς εκμάθηση για την χορωδία «Αγία Σκέπη».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!