Loading...

Κώστας Λύρος: «Καλή δύναμη κι επιτυχία σε κάθε μαθητή»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου προς τις μαθήτριες και τους μαθητές, υποψηφίους των  Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Αγαπητοί μαθητές,

Σε πολύ λίγες ώρες ξεκινά η μεγάλη προσπάθειά σας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Βρίσκεστε στο κρίσιμο σημείο μιας διαδρομής, η οποία φέτος επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την υγειονομική κρίση.  Όμως κάθε δυσκολία που έρχεται απρόοπτα, υπενθυμίζει πως η ζωή θέλει διαρκή αγώνα και ψυχραιμία μπροστά σε κάθε εμπόδιο. Θέλει επιμέλεια, προγραμματισμό κι επιμονή.  Θέλω να σας συγχαρώ για την μέχρι τώρα προσπάθειά σας και να σας πω ακόμη ότι η αξία του κάθε ενός από εσάς δεν είναι δυνατόν να κριθεί συνολικά στα τρίωρα των εξετάσεων.  Είναι όμως αυτή μια πρώτη σοβαρή μάχη, από τις πολλές που θα συναντήσετε στη ζωή σας. Με δυναμισμό κι αποφασιστικότητα, με καθαρό μυαλό και κρίση διεκδικήστε την. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

Καλή δύναμη σε σας, στις οικογένειες σας και στους δασκάλους σας και εύχομαι από καρδίας να τα καταφέρετε!

Καλή αρχή! Καλή επιτυχία!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!