Loading...

Από τον Σταθά Βάλτου η 35χρονη που κατηγορείται για επίθεση με βιτριόλι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναφέρουν οι δυο γυναίκες ήταν συμμαθήτριες σε σχολείο στην Αμφιλοχία. Η καταγωγή της γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστης είναι από το χωριό Σταθά  Βάλτου, ενώ το θύμα της επίθεσης έχει καταγωγή από το Λουτρό της Αμφιλοχίας, δυο χωριά που απέχουν λίγα χιλιόμετρα το ένα από το άλλο.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, όταν συναντήθηκαν σε γάμο γνωστού τους, στον τόπο καταγωγής τους. Η 35χρονη ύποπτη συνοδευόταν από τον σύντροφο της και οι δυο τους έκαναν παρέα με την Ιωάννα, στη δεξίωση. Δύο ημέρες μετά τον γάμο, και ενώ έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ο σύντροφος της 35χρονης έστειλε στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι αίτημα φιλίας στο Facebook. Η 35χρονη το αντιλήφθηκε και άρχισε να του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Λίγο μετά, εμφανίζεται ένα ειρωνικό σχόλιο της 35χρονης στο προφίλ της Ιωάννας.

Ο σύντροφος της 35χρονης, υποστηρίζει ότι ούτε είχε σχέση με το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, αλλά ούτε σκόπευε να παντρευτεί την 35χρονη. Η φερόμενη ως δράστις, από την πλευρά της, ωστόσο, φέρεται να θεωρούσε ότι η Ιωάννα αποτελούσε «εμπόδιο» στη σχέση της.

ΣΟΚ στα χωριά της Αμφιλοχίας

Σοκαρισμένη είναι η χώρα από τις εξελίξεις για την επίθεση με βιτριόλι που είχε ως θύμα την 35χρονη Ιωάννα από το Λουτρό Αμφιλοχίας.

Η ιστορία έγινε πιο δραματική καθώς η βασική ύποπτη κατάγεται από τον Σταθά του Βάλτου , είναι δηλαδή κοντοχωριανή του θύματος με το οποίο άλλωστε γνωρίζονταν.

Σε βάρος της 35χρονης ασκήθηκε απο τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας .

Ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στο χωριό του Βάλτου με κατοίκους του να μιλούν στην κάμερα και να εμφανίζονται σοκαρισμένοι από τα γεγονότα. Δεν θέλουν να πιστέψουν πως η συγχωριανή τους ευθύνεται για την αποτρόπαια πράξη.

Δείτε το βίντεο:

Δίωξη για κακούργημα εις βάρος της 35χρονης

Ενταλμα κράτησης μέχρι τις 16 Ιουνίου εκδόθηκε εις βάρος της 35χρονης που κατηγορείται για επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Την επόμενη Τρίτη, η 35χρονη αναμένεται να απολογηθεί. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Στον Εισαγγελέα η 35χρονη ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι/ Φωτογραφία: Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!