Loading...

Απάντηση ιστοσελίδας iAitoloakarnania.gr στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων


Μοιραστείτε το άρθρο...

Παρότι δε συνηθίζουμε να προβαίνουμε σε τέτοιες ενέργειες διότι δε συνάδουν με το ύφος της ιστοσελίδας μας, αναγκαζόμαστε να πάρουμε επίσημη θέση καθώς ενημερωθήκαμε ότι μια δημόσια τοποθέτηση από ένα δημόσιο πρόσωπο προσπάθησε να κρίνει με ένα καυστικό τρόπο την πολυετή αμερόληπτη πορεία μας, που χρόνια τώρα έχει γνώμονα την πολυφωνία και την υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, κ. Θανάσης Μαυρομμάτης, φανερά ενοχλημένος από το δημοσίευμά μας με τίτλο: «Με «μπαλώματα» και φέτος ο δρόμος προς τον Λούρο», σε ένα διαδικτυακό παραλήρημα με πολιτικά υπονοούμενα τόνισε επί λέξη: «Το 1% δικαίωμα έχουν να λένε και να γράφουν ότι θέλουν».

Αν και δεν γίνεται κατανοητός ο συνειρμός του, ας υποθέσουμε ότι αυτή η ατυχής στιγμή πανικού πηγάζει από την θέληση της προσφοράς και ότι δε στοχεύει στη φίμωση της ερευνητικής δημοσιογραφίας. Αφού, λοιπόν, έχουμε – ακόμη ευτυχώς – δημοκρατία και ελευθερία λόγου θα θέλαμε να απαντήσουμε στον συμπαθή Αιτωλοακαρνάνα Αντιπεριφερειάρχη τα εξής:

  • Η ιστοσελίδα iAitoloakarnania.gr ήταν από τα λίγα ενημερωτικά Μέσα που φιλοξένησε προεκλογικά όλους τους επικεφαλής, τους υποψηφίους και τις θέσεις των παρατάξεων και συνεχίζει αμερόληπτα να το πράττει σεβόμενη τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.
  • Εμείς δεν εκπροσωπούμε ποσοστά του εκλογικούς σώματος, εμάς μας έχει αποδεχθεί χρόνια τώρα ολόκληρη η Αιτωλοακαρνανία κι αν θέλετε να μιλήσουμε με αριθμούς μπορούμε να σας πούμε με χαρά ότι μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ενημέρωσή τους χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες, πολλαπλάσιοι από αυτούς που εμπιστεύτηκαν εσάς στις πρόσφατες εκλογές.
  • Εμείς δεν γνωρίζουμε από μπαούλα, δεν διαχειριζόμαστε δημόσιο χρήμα, ούτε συμπεριλαμβανόμαστε στη μακρόσυρτη λίστα με τα ειδησεογραφικά Μέσα στα οποία η νυν Περιφερειακή Αρχή έδωσε με απευθείας αναθέσεις χιλιάδες ευρώ για την καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών «Μένουμε Σπίτι».
  • Εμείς αποτυπώσαμε την πραγματικότητα προκειμένου οι χιλιάδες αναγνώστες μας να γνωρίζουν ότι ο πολυσύχναστος δρόμος για την πιο διάσημη παραλία του νομού, τον Λούρο, θα είναι και φέτος σε… πουά αποχρώσεις!
  • Εφόσονόπως λέτε – δεν είναι δρόμος της Περιφέρειας γιατί τότε όλος αυτός ο πανικός;
  • Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας να δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε τοποθέτησή σας και να προβάλλουμε τα έργα που ελπίζουμε να παραδώσετε σύντομα στους πολύπαθους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.

Η συντακτική ομάδα

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!