Loading...

«Άκυρο» και στο πανηγύρι του Αη Συμιού λόγω του κορωνοϊού


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ακολουθεί η ανακοίνωση – ενημέρωση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και του Συλλόγου Πανηγυριστών «Ο Άη Συμιός»:

Από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Σύλλογο Πανηγυριστών «Ο Άη Συμιός» γίνεται γνωστό πως το  παραδοσιακό πανηγύρι του ΑηΣυμιού την Κυριακή της Πεντηκοστής και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος,  δεν θα έχει φέτος την μορφή που όλοι γνωρίζουμε,  λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της εφαρμογής  των προληπτικών μέτρων έτσι όπως αυτά ορίζονται σε σχετικές εγκυκλίους και οδηγίες.

Ωστόσο, Δήμος και Σύλλογος Πανηγυριστών, θα συμμετέχουν από κοινού στις θρησκευτικές τελετές και την απόδοση τιμών, εφαρμόζοντας τις υποδείξεις των αρμοδίων φορέων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Συνεπώς, κάθε τελετή (που θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτό χώρο) θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες σε αυτή δεν θα ξεπερνούν τον μέγιστο αριθμό των 15 ατόμων.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!