Loading...

Δήμος Αμφιλοχίας: Απαλλαγή από λιμενικά τέλη για επαγγελματίες-επιχειρήσεις


Μοιραστείτε το άρθρο...

Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής λιμενικών τελών για το πρώτο εξάμηνο του έτους αποφάσισε, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου Κωνσταντίνου Διγώνη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας. Η απόφαση αφορά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και έχουν υποστεί τις επιπτώσεις της πανδημίας κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, οι επιχειρηματίες απαλλάσσονται από 1/1/2020 έως 30/6/2020 από την υποχρέωση καταβολής τελών για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελών. Η απαλλαγή εφαρμόζεται αυτόματα και δεν απαιτείται κάποια περεταίρω ενέργεια από πλευράς των επαγγελματιών.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι εντός του Μαΐου, θα έχει δρομολογηθεί και η έκδοση των αδειών ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων-ομπρελών για τη φετινή σεζόν, με βάση τις περσινές αιτήσεις. Όσοι αιτούνται για πρώτη φορά φέτος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στον αριθμό 26423-60420 (κ. Κούστα Σωτηρία).





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!