Loading...

Καταγγελίες Νίκου Καραπάνου για μπαράζ απευθείας αναθέσεων της δημοτικής αρχής


Μοιραστείτε το άρθρο...

Επίσης κάνει ευθεία επίθεση προς τον Δημοτικό Σύμβουλο Πάνο Παπαδόπουλο που παλιότερα καυτηρίαζε τα φαινόμενα αναθέσεων και σήμερα σιωπά, την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή στηρίζει την ανανέωση της θητείας του στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας”:

Αγαπητοί δημότες,

Εν μέσω κορονωϊού και φόβου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά ακόμη και για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας, ο δήμαρχος μας βρήκε τον χρόνο αλλά και την ευκαιρία να σαρώσει κυριολεκτικά και να προχωρήσει σε απευθείας αναθέσεις, όπου αξιοζήλευτο είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν προχωρά ούτε σε «πρόσκληση ενδιαφέροντος»!!!

Μια νέα δημοτική αρχή που σήκωσε σημαία κατά των απευθείας αναθέσεων προεκλογικά παρότι νόμιμες και έφθασε δια στόματος Κώστα Λύρου να μας κατακρίνει ότι δεν σεβόμαστε λέει τα χρήματα των δημοτών μας και δεν ήταν ηθικό!!!

Μάλιστα πρόσωπο που διεκδικεί στήριξη από την ΝΥΝ δημοτική αρχή στο να συνεχίσει το έργο του σε φορέα του δημοσίου, και ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ έφθασε τότε να μας διασύρει παντού λέγοντας ότι στηρίζουμε παιδιά πρώην επικεφαλής παρατάξεων κλπ.

Έλα όμως που οι καιροί αλλάζουν κύριοι και η πλάκα ξεκινάει:

Ο σημερινός Δήμαρχος ξέχασε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και αναθέτει ασύστολα!!!!

Ο συνεργάτης του δημοτικός σύμβουλος άλλης παράταξης έχασε την λαλιά του!!!

Μπείτε στο διαύγεια στον δήμο Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου, στα νομικά του πρόσωπα, ΔΕΥΑΜ κλπ και βρες τε τους τελευταίους 8 μήνες τις εκατοντάδες χιλιάδες απευθείας αναθέσεις!!

Εμείς διαλέξαμε μια τελευταία των 30000 ευρώ για την κουνουποκτονία. Απευθείας ανάθεση στα 3 δημοτικά μας διαμερίσματα!!!!

20000 ευρώ σε μια εξαιρετική επαγγελματία για το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό και

Άλλη μια 10.000 ευρώ επίσης σε έναν νέο άνθρωπο και εξαίρετο επαγγελματία για τις Οινιάδες!!!

Προσέξτε παρακαλώ πολύ που έφθασαν

Επίσης ξανά θυμηθείτε τι έγραφε ο τότε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο!!!!!

Και που να δείτε τι έρχεται κύριοι!!!!!!

Σε ένα θα συμφωνήσουμε κύριε δημοτικέ σύμβουλε «πραγματικά οργιαστικά πράγματα συμβαίνουν στον δήμο μας”.

Από το συνδυασμό
“Δήμος για τα παιδιά μας”





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!