Loading...

Ξυλοκοπήθηκε μέσα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ο Διοικητής Πάνος Παπαδόπουλος


Μοιραστείτε το άρθρο...

Καταδικάζουν το γεγονός οι ιατροί του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» οι οποίοι κάνουν έκκληση να επανέλθει για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειάς τους στους χώρους του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση:

Σοβαρές και επικίνδυνες διαστάσεις προσλαμβάνει τελευταία το φαινόμενο επαναλαμβανόμενης άσκησης βίας επισκεπτών και ασθενών σε βάρος ανθρώπων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου (γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών), με πιο πρόσφατο το χθεσινό επεισόδιο επίθεσης εναντίον του διοικητή κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Οι πράξεις διαπροσωπικής βίας οπουδήποτε κι αν εκδηλώνονται, αλλά ιδιαίτερα στο χώρο του Νοσοκομείου, όπου πάντα υπάρχει το αναίτιο και το απρόκλητο, είναι αυτονόητα απαράδεκτες, κατακριτέες και καταδικαστέες και φυσικά παράνομες.

Ιδιαίτερη πτυχή τέτοιων πράξεων συνιστά συνήθως η συνάρτησή τους με σοβαρά προβλήματα παραφροσύνης, παράνοιας και ψυχοπαθητικότητας στον ψυχισμό και στην προσωπικότητα των δραστών, ενδεικτικό της επιδείνωσης της ψυχικής υγείας ευάλωτων ατόμων σε συνθήκες μακροχρόνιας και επιδεινούμενης κρίσης, όταν μάλιστα τέτοια άτομα δεν προσφεύγουν αυτοβούλως να ζητήσουν και να λάβουν αναγκαία και κατάλληλη ψυχιατρική βοήθεια.

Πέραν όμως αυτού, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή εξίσου και σε ιδεολογικοπολιτικές αφετηρίες και κίνητρα σκοπιμότητας τέτοιων δραστών, που, είτε ως ενεργούμενα είτε από μόνα τους, προβαίνουν σε τέτοιου είδους απαράδεκτες πράξεις, όταν είναι ευρύτερα γνωστό στην κοινωνία μας ότι αποθρασυμένος φασισμός και ατιμώρητη εγκληματική δράση συμφύονται και αλληλοτροφοδοτούνται. Ποιοι ενοχλούνται άραγε από ανθρώπους που κάνουν καλά τη δουλειά τους στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, που με ενδιαφέρον, αφοσίωση, υπευθυνότητα, ικανότητα και αποτελεσματικότητα συμβάλλουν ώστε το Νοσοκομείο να μένει όρθιο και να παρέχει, παρά τις σοβαρές ελλείψεις του σε ορισμένους τομείς με ευθύνη της πολιτείας , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες ; Ποιον και γιατί επιδιώκουν να εκφοβίσουν, να τρομοκρατήσουν και να προειδοποιήσουν;

Όσοι ενδεχομένως με κάθε τρόπο προσπαθούν, ακόμη και με μεθόδους του υποκόσμου, να επιτύχουν σκοτεινούς σκοπούς σε βάρος του Νοσοκομείου και της τοπικής κοινωνίας ματαιοπονούν. Οι εργαζόμενοι, όλοι οι άνθρωποι του Νοσοκομείου και σύσσωμη η ευρύτερη τοπική κοινωνία επαγρυπνούν, στέκονται απέναντι και συνεχίζουν αδιάλειπτα να αγωνίζονται για τη βελτίωση της λειτουργίας του, για την ανάπτυξή του και τη διοικητική αυτονομία – αποσύνδεσή του.

Καλούνται οι αρμόδιοι να ανταποκριθούν άμεσα στις αυξημένες ανάγκες απρόσκοπτης και ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας για όλους στο χώρο του Νοσοκομείου, ιδιαίτερα έναντι των κάθε φορά παραβατικών και εγκληματικών στοιχείων, με την εξακρίβωση της ταυτότητάς τους και, χωρίς καμιά ανοχή, οδήγησή τους στη Δικαιοσύνη.

ΙΑΤΡΟΙ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!