Loading...

«Θέλει γλέντι η ζωή» με την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας διοργανώνει ένα Παραδοσιακό Γλέντι, στην «καρδιά» της Αθήνας, με καταξιωμένους καλλιτέχνες που υπηρετούν την παράδοση.

Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (Σίνα και Δαφνομήλη) με καταξιωμένους καλλιτέχνες που υπηρετούν την Παράδοση και ξέρουν να μας ταξιδεύουν σε όλον τον Ελληνισμό.

Μας τιμούν οι καταξιωμένοι και αγαπημένοι:
Κώστας Μήτσης – τραγούδι
Κώστας Δεδούσης – κλαρίνο
Βασίλης Αθανασιάς – βιολί
Μιχάλης Μπακάλης – κρουστά
Πέτρος Μήτσου – γκάιντα, τσαμπούνα

Ελάτε εσείς, οι φίλοι και γνωστοί σας σε ένα εξαιρετικής αισθητικής χώρο να γλεντήσουμε και να γευθούμε Ρουμελιώτικη φιλοξενία!

Το γεύμα θα περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις. Ειδική φροντίδα έχουμε λάβει για όσες και όσους νηστεύετε, αρκεί να μας ενημερώσετε έγκαιρα!Αναψυκτικά και κρασί απεριόριστα!!!!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!