Loading...

Οι επικές ατάκες φιλάθλων στο γήπεδο Ευηνοχωρίου γίνονται viral στο διαδίκτυο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το βίντεο με τίτλο: «Επική Περιγραφή στα τοπικά Αιτωλοακαρνανίας» και η ατάκα «Σου λέει εμπειρία χρόνων τώρα» σκορπούν τα γέλια σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Τα τοπικά γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας μας έχουν χαρίσει αρκετές ξεκαρδιστικές στιγμές οι οποίες κατά καιρούς αναδεικνύονται από διάφορα χιουμοριστικά portal.

Μια από τις έδρες με την πιο ένθερμη υποστήριξη φιλάθλων είναι αυτή του Ευηνοχωρίου με τους χωριανούς να υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της τοπικής ομάδας. Αυτή τη φορά οι ατάκες και οι αναφωνήσεις τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μέσα από το βίντεο του nafpaktianews.gr το οποίο “αλίευσε” το luben.tv και έκανε την Αιτωλοακαρνανία για μια ακόμη φορά viral στο διαδίκτυο.

Όλα τα λεφτά η ατάκα «Σου λέει εμπειρία χρόνων τώρα».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!