Loading...

Παρουσίαση του τόμου των Πρακτικών του Συνεδρίου «Η Λογοτεχνία του Μεσοπολέμου στη Δυτική Ελλάδα»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Σύνδεσμoς Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έκδοση του τόμου των Πρακτικών του Συνεδρίου “Η λογοτεχνία του Μεσοπολέμου στο χώρο της Δυτικής Ελλάδας” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Απρίλιο του 2018 στο Αγρίνιο.

Το πολύτιμο αυτό επιστημονικό έργο που προέκυψε από το συνέδριο ξεπέρασε τις 800 σελίδες και θα διατίθεται στο χώρο της επίσημης παρουσίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά του Αγρινίου σε ένα μεσοπολεμικό ανακαινισμένο χώρο, όπως άλλωστε αρμόζει στη θεματική του συνεδρίου.

Ο τόμος των πρακτικών είναι κτήμα της εκπαιδευτικής και επιστημονικής κοινότητας της Δυτικής Ελλάδος και της Αιτωλοακαρνανίας,. Για αυτό και στο πάνελ της παρουσίασης θα υπάρχει εκπροσώπηση από όλο το Νομό.
Αναλυτικά για τα πρακτικά θα μιλήσουν:

-Ο Συντονιστής Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδος κος Απόστολος Βετσόπουλος.
-Ο τ. Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Ιωάννης Νεραντζής.
-Η φιλόλογος του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου και τέως Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου κα Σοφία Λαναρά.
-Οι φιλόλογοι του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου εκ μέρους του Συνδέσμου Φιλολόγων Ναυπάκτου Δρογγίτη Μαρία και Δημόπουλος Κωνσταντίνος.
Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις συνέδρων που συμμετείχαν με εισήγηση στα πρακτικά. Θα προηγηθούν επίσης χαιρετισμοί επισήμων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Την επιμέλεια των πρακτικών έκανε ο Απόστολος Βετσόπουλος, συντονιστής Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδος και η Χρύσω Σπυρέλη, τ Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων.

https://filologoiaitoloakarnania.blogspot.com/2019/10/blog-post.html





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!