Loading...

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με το Προεδρείο της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε θετικό κλίμα συναντίληψης και αμοιβαιότητας ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, συναντήθηκε χθες (19.09) ο πρωί με το Προεδρείο της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Εκ μέρους του Σωματείου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος  Κωνσταντίνος Κατσαρός, ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Κούστας, ο Ταμίας Παναγιώτης Μυλωνάς και τα μέλη κ.κ. Επαμεινώνδας Πανάς και Σοφία Μαλάτου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς έχει ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά. Ο Πρόεδρος της Α ΕΛΜΕ Κ. Κατσαρός,  έθεσε στον  Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τα Γυμνάσια και Λύκεια του  Δήμου.

Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Προεδρείου ο κ. Κώστας Λύρος, ανέφερε πως η ομαλή, απρόσκοπτη και κυρίως ασφαλής λειτουργία των σχολικών μονάδων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Δημοτική αρχή. Η επικείμενη συγκρότηση των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Δ/θμιαςΕκπ/σης θα λειτουργήσει άμεσα προς την κατεύθυνση αυτή .

Μετά από γόνιμη διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Προεδρείο της Α’ ΕΛΜΕ εξέφρασαν αμοιβαίες ευχές για «καλή επιτυχία» στο έργο και τις υποχρεώσεις τους, ενώ συμφώνησαν να ανανεώσουν βραχυπρόθεσμα τη συνάντησή τους σε ωριμότερες συνθήκες, αναφορικά με τη λειτουργία Επιτροπών και δομών που σχετίζονται με την Εκπαίδευση.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!