Loading...

Εικόνα εγκατάλειψης στους (χωματό)δρομους του Θέρμου και της ορεινής Ναυπακτίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου στους ορεινούς όγκους των Δήμων Ναυπακτίας και Θέρμου παραμένει εγκαταλελειμμένο με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα και να αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την οδική ασφάλεια των διερχόμενων.

Αρκετές είναι οι καταγγελίες που λαμβάνουμε τις τελευταίες ώρες από αναγνώστες – που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους – με αφορμή τα πρωτοβρόχια αλλά και ενόψει του χειμώνα. 

Ένας χειμώνας που για αυτούς που μένους στα ορεινά χωριά του Θέρμου και της Ναυπακτίας αναμένεται για ακόμη μια χρονιά βαρύς, αφού το οδικό δίκτυο έχει αφεθεί εντελώς στην τύχη του και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την οδική ασφάλεια μαθητών και γενικά διερχόμενων από την περιοχή.

Το μεγάλο πρόβλημα – σύμφωνα με τις καταγγελίες – στην ορεινή Ναυπακτία εντοπίζετε κυρίως στη διαδρομή Πόρος-Ριγάνι, λουτρά Στάχτης- Σίμος, ενώ στο ορεινό Θέρμο κυρίως η πρόσβαση προς τα χωριά Διπλάτανος, Αργυρό Πηγάδι, Κοκκινόβρυση.

Εμείς δημοσιεύουμε τις εικόνες που δεχθήκαμε και τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι είναι επιτακτική ανάγκη να παρέμβει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αλλά και να πιέσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο που ταλαιπωρεί και θέτει σε κίνδυνο πολίτες, υποβαθμίζει την περιοχή εν έτει 2019 και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την οδική ασφάλεια των διερχόμενων.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!