Loading...

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του Θεόδωρου Κασόλα στον Δήμο Θέρμου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ζεσταίνει τις μηχανές ο Συνδυασμός «Αξιοπιστία και προοπτική για τον Δήμο Θέρμου» με τον επικεφαλής να παρουσιάζει τους πρώτους υποψηφίους του στη μάχη για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο συνδυασμός «Αξιοπιστία και προοπτική για τον Δήμο Θέρμου» με επικεφαλής και Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου, κ. Θεόδωρο Κασόλα, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι όλοι οι ανακοινωθέντες είναι σήμερα εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δίνοντας μια δυναμική στη δημοτική παράταξη. Αναλυτικά:

Κώστας Αναγνωστάκης
Γεννήθηκε στη Χρυσοβίτσα Θέρμου, φοίτησε στο Γυμνάσιο Θέρμου και είναι πτυχιούχος της Σχολής Μηχανοτεχνιτών. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο, όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου έθεσε υποψηφιότητα το 2006 για τον Δήμο Θέρμου και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2010 ορίστηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου. Το 2013 διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος του Νομικού Προσώπου Ο.Κ.Π.Α.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Παιδείας. Το 2014 έθεσε και πάλι υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Κασόλα. Μετά την επανεκλογή του εκλέγεται αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα είναι μέλος του τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας και αναπληρωματικό μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

Δημήτριος (Τάκης) Δάλλας
Γεννήθηκε στην Μυρτιά Θέρμου. Απόφοιτος τεχνικής σχολής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών – Πτυχιούχος Ραδιοτεχνίας & Τηλεόρασης. Ζει και εργάζεται στη Μυρτιά όπου διατηρεί ομώνυμο ξενοδοχείο. Διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια τα Λουτρά Μυρτιάς συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Αριστείδης (Άρης) Κατσαρός
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυρτιά με τον αυτοκινητιστή πατέρα του Γιώργο Κατσαρό και τη μητέρα του Αμβρακιώτισσα Σπυριδούλα Ζυγούρη. Από το 1994 εργάζεται με μεράκι για προσφορά στο Ταχυδρομείο Θέρμου. Εκλέχτηκε δύο φορές Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μυρτιάς (1998 και 2002) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου. Από το 1986 -1994 ασχολήθηκε με το κίνημα των Ετεροδημοτών (Σύλλογο Μυρτιάς, ΟΣΥΤ & ΠΑΝΣΥ). Το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 2014 εξελέγη και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, κι είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Δημήτρης Κόκκοτος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του τμήματος Θεολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων διορίστηκε καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και υπηρέτησε σε διάφορα σχολεία. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Ν. Αιτωλ/νίας (1993-94). Επιμορφώθηκε σε πολλά σεμινάρια ειδικότητας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συμμετείχε ως επιμορφωτής σε Σεμινάρια, Δίκτυα, Συνέδρια και Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δημοσίευσε άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ και υπήρξε συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος και ως Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου.

Θύμιος Μητρομάρας
Γεννήθηκε στην Άνω Χρυσοβίτσα το 1954. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Άνω Χρυσοβίτσας, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Θέρμου και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1977. Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομίας Αθηνών, Αγρινίου, Πτολεμαΐδας, Βόνιτσας και Θέρμου, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2008. Έχει τελειώσει τη Σχολή Λογιστών ΑΚΤΟ στην Αθήνα. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμου το 2010 – 2014 και 2014 – 2019. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μετσίνη κι έχουν δύο παιδιά.

Γιάννης Παπαθανασόπουλος
Ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμου. Εξελέγη για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές του 2014. Από το 2016 έως σήμερα είναι ο Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας με την ονομασία ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957.Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1973 και μεγάλωσε στο Πετροχώρι και από την ηλικία των 17 ετών ζει μόνιμα στο Θέρμο. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Η επαγγελματική του δραστηριότητα μετρά 27 χρόνια. Από το 1998 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καφετέριας στην κεντρική πλατεία Θέρμου. Ήταν εκλεγμένο μέλος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θέρμου κατά το διάστημα 2008 – 2010. Είναι Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων από το 2016 έως σήμερα.

Αντώνης Πριόνας
Γεννήθηκε το 1966 στο Πετροχώρι (οικισμός Πριοναίικα) του Δήμου Θέρμου. Κατάγεται απο αγροτική-κτηνοτροφική οικογένεια. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Θέρμου. Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Αθήνα μέχρι το 1989 που προσελείφθη απο την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ως υπεύθυνος στο εργαστήριο Χαρακτικής. Το 1998 μετετάγη στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα το Αγρίνιο. Σήμερα ειναι υπάλληλος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στην ίδια πόλη. Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος και μέλος της Κοσμητείας της Σχολής. Το 2002 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θέρμου και μέχρι σήμερα επανεκλέχτηκε σε όλες τις Δημοτικές εκλογές. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος επι σειρά ετών, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πετροχωρίου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Θέρμο. Μετείχε σε πολλές επιτροπές όπως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο, ειναι παντρεμένος με την Δέσποινα Δάγκου και έχει δύο γιοuς, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!