Loading...

«Οι δρόμοι για το Πανεπιστήμιο»… άνοιξαν στο Νεοχώρι!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τις σπουδές και τον επαγγελματικό προσανατολισμό σε μια επιμορφωτική συνάντηση στο Δημαρχείο Οινιάδων.

Το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων κέντρισε η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο: «Οι δρόμοι για το Πανεπιστήμιο» που διοργανώθηκε από το «Επύλλιον» Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανθρωπιστικών Σπουδών, το Σάββατο 13 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Οινιάδων.

Οι έμπειροι ομιλητές Πάνος Σταυρόπουλος (εκπαιδευτικός ανάλυσης) και Νίκος Παπαγεωργίου (μαθηματικός, διευθυντής σπουδών φροντιστηρίων «Φάσμα») ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με το νέο σύστημα εισαγωγής, τις μεταπτυχιακές σπουδές και τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τις εξετάσεις.

Επίσης, την υπέροχη πρωτοβουλία πλαισίωσε και το δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που παρείχε το φροντιστήριο στους μαθητές που έδωσαν το παρόν στην επιμορφωτική συνάντηση στο Νεοχώρι.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!