Loading...

«Πόλεμος» μεταξύ επιτελείων Κατσιφάρα-Σπηλιόπουλου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Καζάνι που βράζει η Αχαΐα μετά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει στην Αχαΐα για μία ακόμα φορά, στο πάλαι ποτέ ενωμένο ΚΙΝ.ΑΛ. και τα επιτελεία που διεκδικούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Αφορμή δόθηκε από τις εσωκομματικές εκλογές που έλαβαν χώρα την προηγούμενη Κυριακή αλλά ο ουσιαστικός λόγος, φαίνεται να είναι η μεν στήριξη του κόμματος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, αλλά η ουσιαστική στήριξη από τα μέλη της τοπικής του ΚΙΝΑΛ στον “αντάρτη” και υποψήφιο με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο Κώστα Σπηλιόπουλο, δε.

Η αρχή της κόντρας ξεκίνησε από τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο του Απόστολου Κατσιφάρα που αισθάνθηκε την ανάγκη να σχολιάσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το πρόσωπο του Περιφερειάρχη. Φυσικά το σχόλιο δεν έμεινε αναπάντητο αφού η απάντηση ήρθε άμεσα από τον κ. Χρήστο Γραμμένο, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της παράταξης του Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος απάντησε με σκληρό τρόπο στον Κώστα Πετρόπουλο αναφέροντας αναλυτικά τα όσα έγιναν μέχρι την περίφημη επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπο του Απόστολου Κατσιφάρα, καταλήγοντας ως εξής: “Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος”.

Μάλιστα ο κ. Γραμμένος τον κάλεσε να απαντήσει στη δήλωση του επικεφαλής του, για την έξοδο από τα μνημόνια και το αν η ρητορική αυτή εκφράζει πραγματικά το Κίνημα Αλλαγής ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε μια ακόμη επιθετική απάντηση από την πλευρά του Κώστα Πετρόπουλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα, διασπαστική την παράταξη του κ. Σπηλιόπουλου και τονίζοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο μέλος οργάνου του κόμματος να κατεβαίνει υποψήφιος σε αυτόν τον συνδυασμό. Ο πόλεμος δεν σταμάτησε ανάμεσα στα δύο κομματικά στελέχη, αφού ήρθε να “επεκταθεί” και με αρκετές ενδιάμεσες αναρτήσεις στελεχών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής που αναλόγως έπαιρναν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. Τα περισσότερα στελέχη πάντως κινήθηκαν στην εξής κατεύθυνση: Να βγει ευθέως ο κ. Κατσιφάρας και να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας ότι δεν θέλει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει και φημολογείται πως δεν θα κάνει.

Πηγή: kalpi19.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!