Loading...

Με μεγάλη προσέλευση η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Χριστίνας Σταρακά


Μοιραστείτε το άρθρο...

Εκατοντάδες Αγρινιώτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και τον περιβάλλοντα χώρο δείχνοντας την αποφασιστικότητά τους στις εκλογές του Μαΐου ο δήμος Αγρινίου να έχει νέα Δημοτική Αρχή.

Κάθε πρόβλεψη ξεπέρασε η ανταπόκριση των Αγρινιωτών στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά, αποδεικνύοντας ότι η αίθουσα στο Studio Πιθάρι ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τις προσδοκίες για ένα Αγρίνιο που μπορεί περισσότερα.

Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση του λογότυπου και του ονόματος του συνδυασμού της Χριστίνας Σταρακά, «Αγρίνιο Μπορείς». Η κεντρική ιδέα, τόσο για το λογότυπο όσο και για το όνομα του συνδυασμού, είναι ότι ο τόπος μας μπορεί και πρέπει να κινητοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις, να μην χάσει άλλο χρόνο, να διεκδικήσει και να πετύχει περισσότερα, να μην συμβιβαστεί με την αδράνεια. Τα χρώματα και ο συμβολισμός των χεριών δείχνουν την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού και τις συνέργειες που απαιτεί η εποχή μας.

Ξεκινώντας την ομιλία της η Χριστίνα Σταρακά ευχαρίστησε τους πολίτες για την μαζική και δυναμική παρουσία τους από όλα τα σημεία του δήμου Αγρινίου τονίζοντας: «Το Αγρίνιο είναι πανέτοιμο να αλλάξει οριστικά σελίδα. Είναι έτοιμο να κλείσει το κεφάλαιο της στασιμότητας και της απραξίας και να ανοίξει ένα νέο, της δουλειάς και της συνεργασίας. Γιατί μπορεί περισσότερα, είναι η πόλη μου, εδώ όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είναι η πόλη της οικογένειάς μου, εδώ και τρεις γενιές».

Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου άσκησε σκληρή κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή λέγοντας ότι, «χωρίς σχέδιο και όρεξη για δουλειά, διέψευσε πολύ γρήγορα τις προσδοκίες των Αγρινιωτών, καταγράφοντας αρνητικά ρεκόρ για την νεότερη Ιστορία του δήμου Αγρινίου, χάνοντας ευκαιρίες και προγράμματα που θα εξασφάλιζαν πόρους και υποδομές». Ιδιαίτερη αναφορά επίσης έκανε στην παντελή απουσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής από τα χωριά και τις ανάγκες τους

Παράλληλα, η Χριστίνα Σταρακά έθεσε τους βασικούς άξονες των προτάσεών της για μια σειρά από κομβικά ζητήματα του δήμου Αγρινίου, όπως το Πάρκο, το Επιχειρηματικό Πάρκο, η Τριχωνίδα ως σημείο αναφοράς του Αγρινίου, την ταυτότητα που χρειάζεται η πόλη με την σύνδεσή της με την Ιστορία και τα εμβληματικά της κτίρια, την προσέλκυση ευρωπαϊκών πόρων.

Τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια νέα κουλτούρα συνεργασιών και ένα νέο πνεύμα στη λειτουργία του δήμου, ολοκληρώνοντας την ομιλία της μέσα σε ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των φίλων και των στελεχών του συνδυασμού και λέγοντας : «Θα δουλέψουμε σκληρά μεθοδικά, συλλογικά για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες όλων μας, ώστε να δώσουμε στον τόπο και τους ανθρώπους του την τύχη που αξίζουν. Το Αγρίνιο μας μεγάλωσε. Τώρα, είναι ή ώρα να το μεγαλώσουμε εμείς.
Αγρίνιο Μπορείς!»





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!