Loading...

Βασίλης Κώτσης: Ταξιδεύοντας από το Μεσολόγγι σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Βασίλης Κώτσης υπεύθυνος του ταξιδιωτικού γραφείου KOTSIS Tours φροντίζει για την διοργάνωση εκδρομών σε δημοφιλείς προορισμούς, αλλά και προμηθεύει εισιτήρια για κάθε άκρη του κόσμου.

Ασταμάτητος, αεικίνητος και πάντα ευδιάθετος ο Βασίλης Κώτσης συνεχίζει με μεράκι και όρεξη το έργο που ξεκίνησε ο Ελευθέριος Κώτσης το 1976 ιδρύοντας το Γραφείο Τουρισμού ΚΟTSIS Tours, πρώτη επιχείρηση στον ταξιδιωτικό κλάδο στην Αιτωλοακαρνανία. Παρεμπιπτόντως, αποτέλεσε κεντρικό πρακτορείο εισιτηρίων για το «ιπτάμενο δελφίνι» που εκτελούσε δρομολόγια από το λιμάνι του Μεσολογγίου προς το λιμάνι της Πάτρα και αντίθετα.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα σε όλο το φάσμα του τουρισμού και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, το ταξιδιωτικό γραφείο KOTSIS Tours μέσα από μια σταθερά ανοδική πορεία συνεχίζει να καλύπτει τις  απαιτήσεις των πελατών για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο ταξίδι.

Το ταξιδιωτικό γραφείο KOTSIS Tours, με τα ολοκαίνουρια και υπερσύγχρονα λεωφορεία, αναλαμβάνει εκδρομές και ταξίδια για πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, σχολεία κλπ., ενώ διοργανώνει δεκάδες εκδρομές μηνιαίως εντός κι εκτός συνόρων δίνοντας ιδιαίτερες ευκαιρείς αναψυχής στους Αιτωλοακαρνάνες.

Εκτός αυτού, στο KOTSIS Tours μπορείτε να προμηθευτείτε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καθώς η συνεργασία του με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, θα προσφέρουν στο ταξίδι σας την λεπτομέρεια που του αρμόζει.

Ο υπεύθυνος του ταξιδιωτικού γραφείου, Βασίλης Κώτσης, με εμπειρία σε θέματα τουρισμού, αλλά και γνώση σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης μιλά στην εφημερίδα «η Αιτωλοακαρνανία».

Τόσα χρόνια στο τιμόνι, σε εκδρομές και ταξίδια σε αμέτρητους προορισμούς. Ποιες στιγμές θα ξεχώριζες;

«Για τους λάτρεις των νέων ταξιδιωτικών εμπειριών κάθε προορισμός έχει τη δική του χάρη. Προσωπικά λατρεύω να οδηγώ σε οδικά δίκτυα ξένων χωρών και να ανακαλύπτω μέσα από την οδήγηση τη κουλτούρα κάθε λαού. Θυμάμαι να ζω ξεχωριστές εμπειρίες σε πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, η Ρώμη, η Πράγα. Πάντως για μένα η μεγαλύτερη ευχαρίστηση και επιβράβευση είναι η συνομιλία με τον κόσμο, το ευχάριστο κλίμα κι εκείνος ο αποχαιρετισμός με ζωγραφισμένη την ικανοποίηση στα πρόσωπά τους».

Τι πιστεύεις θα μπορούσε να δώσει μια τουριστική ώθηση στο Μεσολόγγι;

«Η κατασκευή της Ιονίας οδού είναι ένα όπλο που πρέπει να εκμεταλλευτούμε σε συνδυασμό πάντα με την επένδυση στο θαλάσσιο μέτωπο. Το Μεσολόγγι έχει τις δυνατότητες να προσελκύσει επισκέπτες  λόγω του περιβαλλοντικού πλούτου, αλλά χρειάζονται οι κατάλληλες υποδομές. Ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια το Μεσολόγγι να αναπνεύσει τουριστικά διότι έχει περάσει μια τεράστια κάμψη τελευταία με την αγοραστική δύναμη να μειώνεται σε πολλές περιπτώσεις έως 50%!».

Με την εμπειρία σου από ανάλογες πόλεις, τι είδους έργα θεωρείς ότι θα ενίσχυαν το τουριστικό προφίλ του Μεσολογγίου;

«Αρχικά, οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με τα Ιόνια νησιά θεωρώ ότι βοηθάει αρκετά προς αυτή τη κατεύθυνση. Από κει και πέρα, κοινό αίτημα όλων μας είναι η κατασκευή αεροδρομίου στο Αγρίνιο για να προσελκύσουμε τουρίστες από αέρος, όπως και το υδατοδρόμιο στην Αμφιλοχία. Έπειτα, η ίδρυση ενός Πολεμικού ή Αρχαιολογικού Μουσείου δίνει κίνητρο για τον επισκέπτη. Η δημιουργία υποδομών για ιαματικό τουρισμό με δράσεις εξωστρέφειας και τουριστικής προβολής μπορούμε να γίνουμε προορισμός για τους τουρίστες. Τέλος, πιστεύω ακράδαντα ότι με ένα πιο ελκυστικό Μεσολόγγι, κερδίζει όλη η Αιτωλοακαρνανία και θα έλεγα ακόμη και η Δυτική Ελλάδα!».

Kotsis Tours
Θυσίας 1, Μεσολόγγι
Τηλ.: 26310 23244, 26310 22229
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!