Κερδίζει έδαφος στην Αμφιλοχία η υποψηφιότητα του Μάρκου Βασίλα, πρώην δημάρχου Μενιδίου, ο οποίος στηρίζεται από στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» τόνισε μεταξύ άλλων ότι στον συνδυασμό υπάρχουν μέλη όλων των πολιτικών χώρων, καλώντας παράλληλα όλους τους πολίτες του Δήμου που πιστεύουν ότι χρειάζεται να ακολουθήσουμε μια νέα πορεία, να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να συγκροτηθεί ο συνδυασμός και το πρόγραμμά του.

«Θέλουμε ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ χωρίς ισοπέδωση των υπαρχόντων Προσώπων, καταστάσεων, προσπαθειών, σύνθημά μας είναι η συμμετοχή και η συζήτηση των θεμάτων, των προβλημάτων και των ευκαιριών», ολοκλήρωσε  σε ενωτικό κλίμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας.

Ήδη, το παζλ των υποψηφίων συμπληρώνει ο κ. Βασίλας, ο οποίος με δυνατά «χαρτιά» από τον χώρο της κεντροαριστεράς θα προσπαθήσει να δημιουργήσει πονοκέφαλο στον νυν Δήμαρχο, κ. Απόστολο Κοιμήση.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το 2014 ο κ. Βασίλας ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό του Θύμιου Σώκου.

Διαβάστε ακόμη…Κοινοποίηση
iAitoloakarnania.gr
Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.