Loading...

Συνέλευση και κοπή πίτας από τον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων ενημερώνει μέλη και μη μέλη, ότι θα πραγματοποιηθεί συνέλευση – συγκέντρωση, κατά την οποία θα κάνουμε απολογισμό του έργου για τη χρονιά που πέρασε, θα ακουστούν προτάσεις για το 2019 και θα κόψει την καθιερωμένη πίτα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου) την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν και εγγραφές των νέων μελών στο Σύλλογο. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους (δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και τεχνικούς ραδιοφωνίας και τηλεόρασης) που γεννήθηκαν ή κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και εργάζονται σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση και ενημερωτικό διαδίκτυο, να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου μας.

Με τις νέες εγγραφές, θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο και θα βοηθήσουμε πιο αποτελεσματικά τον τόπο μας, την αγαπημένη μας Αιτωλοακαρνανία.

Η παρουσία όλων των Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων είναι απαραίτητη.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!