Loading...

Χριστούγεννα με παιχνίδι και εκπλήξεις σε Ανάληψη και Πετροχώρι Θέρμου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι εορτές πλησιάζουν και σιγά σιγά τα χωριά της Ορεινής Τριχωνίδας μπαίνουν σε γιορταστικό κλίμα με εκδηλώσεις που αφορούν μικρούς και μεγάλους δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα.

Ο Σύλλογος Πετροχωριτών Τριχωνίδας προσκαλεί στη δράση «Χριστούγεννα στο Πετροχώρι» η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Μουσική, face painting, πυροτεχνήματα, συντριβάνι σοκολάτας, γλυκά και εργαστήρι κατασκευών θα είναι μερικά από αυτά που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Επίσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” διοργανώνει αντίστοιχη εκδήλωση στην Ανάληψη την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου με πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!