Loading...

Gusto di Grecia: Οι δυο Αιτωλοακαρνάνες που φέρνουν παραδοσιακά προϊόντα στο Κολωνάκι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το «Gusto di Grecia» του Πάνου Κασόλα από το Μοναστηράκι Βόνιτσας και του Θανάση Νίκου από την Κατούνα Ξηρομέρου έχει κατακτήσει τις καρδιές του Κολωνακίου.

Σε μια απαιτητική περιοχή, όπως είναι το Κολωνάκι, το Gusto di Grecia έχει καταφέρει επιτυχώς να συνδυάσει το μπακάλικο με μια εκλεπτυσμένη διακόσμηση, αλλά και τα προϊόντα του χωριού με τα delicatessen προϊόντα.

Η ποιότητα των προϊόντων σε συνάρτηση με την φιλική ατμόσφαιρα έχουν μετατρέψει το Gusto di Grecia σε ένα παντοπωλείο που έχει hot spot του Κολωνακίου.

Οι ιδιοκτήτες – που δίνουν βαρύτητα στην υγιεινή διατροφή – έχουν βάλει στα ράφια τους εκλεκτά ελληνικά παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα που είναι δυσεύρετα στην αγορά.

Στο Gusto di Grecia θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, παξιμάδια, γαλακτοκομικά, αλεύρι, μπαχαρικά και λάδι. Από τα ράφια δεν λείπουν και προϊόντα από την Αιτωλοακαρνανία καθώς δεσπόζουν ελιές Καλαμών, φρέσκα τυριά και γιαούρτια Αμφιλοχίας, αλλά και αυγοτάραχο Μεσολογγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Custo di Grecia δεν αποτελεί πόλο έλξης μόνο για τους γείτονες και τους συχνάζοντες στο Κολωνάκι. Στα ράφια και τα ψυγεία του βρίσκεις αφορμές για μετακίνηση και από πιο μακρινές γειτονιές. Το μέγεθός του είναι όσο χρειάζεται για να ψωνίζεις με άνεση χωρίς να χάνεις την αίσθηση οικειότητας του παντοπωλείου γειτονιάς.

Οι χαμηλές τιμές, ειδικά για τα καθημερινά ψώνια και τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα μικρής παραγωγής, είναι η φιλοσοφία που έχει λειτουργήσει καλά μέχρι τώρα.

Το κατάστημα επισκέπτονται αρκετοί επώνυμοι Αθηναίοι από διάφορους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους και έχουν πραγματικά αγαπήσει πολλά από τα προϊόντα που εμπορεύεται το Gusto di Grecia!

Εκτός των άλλων, οι δυο συνεργάτες κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία – ο Πάνος Κασόλας από το Μοναστηράκι Βόνιτσας και ο Θανάσης Νίκου από την Κατούνα Ξηρομέρου – και προσπαθούν να σε αιχμαλωτίσουν με τη «ζεστασιά» της επαρχίας.

Τα προσιτά και επικοινωνιακά προφίλ τους είναι το επιστέγασμα της οικειότητας του καταστήματος με τον πελάτη, ο οποίος φεύγει πάντα με το συναίσθημα της πληρότητας που αφήνει μια προσωπική επαφή, ένα χαμόγελο, μια όμορφη κουβέντα.

Τέλος, στο αγαπημένο παντοπωλείο του Κολωνακίου διοργανώνονται συχνά ημέρες γαστρονομίας όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα και να ενημερωθούν από τους ιδιοκτήτες μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Αν δε είναι από την Αιτωλοακαρνανία, θα πετύχουν και κανέναν γνωστό αφού πολλοί από τα μέρη μας στηρίζουν τα δυο παιδιά στο νέο τους εγχείρημα.


Info
Gusto di Grecia
Πινδάρου 16-20, Κολωνάκι, Αθήνα
Facebook: @Gusto di Grecia
Τηλ.: 210 3626809


Δημοσίευμα στην εφημερίδα «η Αιτωλοακαρνανία»
Τεύχος 4 | Οκτώβριος 2018
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!