Loading...

«Πλούσιο» πρόγραμμα με εκπλήξεις και ταινίες πρώτης προβολής στον «Ελληνίς» (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αίσθηση προκάλεσαν τα ονόματα των καλλιτεχνών στη συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου και η υπεύθυνη των κινηματογράφων «Ελληνίς» και «Άνεσις» Χριστίνα Μπαλάσκα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου νωρίτερα το απόγευμα στο «Ελληνίς» με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής κινηματογραφικής περιόδου!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ανακοινώθηκαν και εκπλήξεις για τους δημότες του Αγρινίου όπως συναυλίες του συγκροτήματος «Locomondo», της Μελίνας Κανά, του Χρήστου Θηβαίου των «Χαΐνηδων», των «Υπόγειων Ρευμάτων» και του Δημήτρης Ζερβουδάκης, όπως επίσης και δύο φορές την εβδομάδα στην τιμή του ενός θα δίνονται δύο εισιτήρια!

Πηγή: sinidisi.gr




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!