Loading...

Το βίντεο με τα εντυπωσιακά πλάνα από το πανηγύρι του Άη Συμιού 2018!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Για ακόμη μια χρονιά, πλήθος κόσμου έζησε από κοντά το πανηγύρι του Άη Συμιού και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το τελετουργικό, τα έθιμα και την λεβεντιά των Μεσολογγιτών.

Το τριήμερο πανηγύρι του Άη Συμιού που γίνεται την Κυριακή της Πεντηκοστής κάθε χρόνο, είναι γνωστό στο πανελλήνιο για την ιστορικότητα και τη λαμπρότητά του.

Έχει καθιερωθεί να τιμάται η ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου στην τοποθεσία του ομώνυμου μοναστηριού, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με το καθιερωμένο προσκύνημα στην Αγία Τριάδα και την ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων της Κλείσοβας.

«Ξανανταμώσαμε» γράφει η Άννα Μανθάτη που για ακόμη μια χρονιά τράβηξε πλάνα από τις γιορτές στο Μεσολόγγι και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τις προετοιμασίες των αρματωμένων, την αναμονή του κόσμου στους δρόμους του Μεσολογγίου και τις στιγμές από το περίφημο πανηγύρι.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!