Loading...

Οδηγίες και διευκρινίσεις για τυχόν καταγγελίες και εργατικές διαφορές στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου εξέδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να απευθυνθούν οι εργαζόμενοι για καταγγελίες και εργατικές διαφορές.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει όλους τους εργαζόμενους της περιοχής για την τηλεφωνική γραμμή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) 15512 όπου μπορούν να υποβάλλουν τις καταγγελίες τους για παρατυπίες των εργοδοτών και συμβάσεων εργασίας κατά τις εργάσιμες ημέρες 9:00 με 15:00.

Επίσης, μπορούν διαδικτυακά στη διεύθυνση www.sepenet.gr να υποβάλλουν την αίτησή τους για εργατικές διαφορές, καταγγελίες και οτιδήποτε αφορά την εργασιακή σχέση εργαζομένου με τον εργοδότη.

Από πλευράς της Διοίκησης, καθημερινά οι εργαζόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Εργατικού Κέντρου για οποιοδήποτε θέμα που βρίσκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!