Loading...

Γιορτή για το Νεοχώρι ο 2ος Αγώνας Δρόμου «Acheloos Run»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου στις Οινιάδες, όπου μικροί και μεγάλοι έτρεξαν με φόντο τα νερά του Αχελώου.

Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στήθηκε στο Νεοχώρι με τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Acheloos Run» να προσελκύει πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας από όλο τον νομό και ολόκληρη την Ελλάδα

Η μικρή πλατεία στο Νεοχώρι κατακλύστηκε από ανθρώπους που θέλησαν να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των δρομέων που έτρεξαν δίπλα στα νερά του Αχελώου με τον «2ο αγώνα δρόμου Acheloos Run» να μαγνητίζει μικρούς και μεγάλους από όλο τον νομό και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων «Oiniades Running Team» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Μεσολογγίου ήταν άρτια και άψογη, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα στα πρότυπα ενός πανελλήνιου αγώνα δρόμου.

Όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Βίντεο: Nafpaktianews

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!