Loading...

Ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τις απεργίες κατά των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές στηρίζει το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου με σκοπό να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του εργαζομένου.

Η Διοίκηση του εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, όπως αποφασίστηκε από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Στην απόφασή της η Ομοσπονδία αποφάσισε 24ωρες απεργίες για κάθε Κυριακή από τη περίοδο του Μαΐου μέχρι τον Οκτώβριο 2018. Δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα μας.

Αντιστεκόμαστε στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, στους εξευτελιστικούς μισθούς, στην κατάργηση της οικογενειακής και προσωπικής μας ζωής.

Ο αγώνας συνεχίζεται!
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Μ.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!