Loading...

Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση του συνδυασμού «Αιτωλών Πολιτεία» του Δήμου Θέρμου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Αιτωλών Πολιτεία» για το Δήμο Θέρμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Σκούρας παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του για ένα νέο Δήμο σύγχρονο και κοντά στο πολίτη ενώ έθεσε και την στρατηγική του συνδυασμού για την προεκλογική περίοδο που έπεται.

” …έχουμε όραμα και θέληση για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο.πρότυπο που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή, προχωράμε με ιδέες και προτάσεις για να συναντήσουμε τους συμπολίτες μας και όλοι μαζί να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σκούρας.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρόν ο πρώην Δήμαρχος Θέρμου Θόδωρος Πορφύρης, ο επί 40ετιας εκλεγμένος Κωνσταντίνος Γλαβάς και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου Κωνσταντίνος Μπαλατσός.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!