Loading...

Meteofarm.gr, το 1o πανελλαδικό site ενημέρωσης καιρού για τον αγροτικό τομέα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η πρόγνωση του καιρού στις αγροτικές περιοχές είναι πλέον γεγονός με το σύγχρονο website που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις σε όλους όσους ασχολούνται με τη γεωργία. 

Το meteofarm.gr, είναι το μοναδικό website πανελλαδικά, το οποίο παρέχει προγνώσεις καιρού αποκλειστικά σε περιοχές γεωργικού ενδιαφέροντος, αντίθετα με όλα τα υπόλοιπα site πρόγνωσης καιρού, τα οποία εστιάζουν αποκλειστικά σε αστικές περιοχές. Το meteofarm.gr αποτελεί μία καινοτομία της Intelligent Media σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το meteo.gr.

Στόχος του meteofarm.gr, είναι η παροχή στοχευμένων μετεωρολογικών δεδομένων σε αγροτικές περιοχές και η παροχή χρήσιμων πληροφοριών και κατευθύνσεων σε όλους όσους ασχολούνται με τη γεωργία. Σκοπός του, είναι η δημιουργία ενός καθημερινού απαραίτητου εργαλείου συμβουλευτικού χαρακτήρα για τον Έλληνα παραγωγό.

Το meteofarm.gr, φυσικά, καινοτομεί και στον τομέα της διαφήμισης, δίνοντας τη δυνατότητα στις εταιρείες γεωργικού ενδιαφέροντος να διαφημιστούν σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό.

Οι διαφημιστικές επιλογές του meteofarm.gr, παρέχουν απόλυτη στόχευση κοινού, αντικειμένου και περιοχής, παρέχοντας σημαντικό ανταποδοτικό όφελος στην εκάστοτε διαφημιζόμενη εταιρεία.

Επισκεφθείτε το meteofarm.gr για περισσότερες πληροφορίες!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!