Loading...

Όταν ο Νταβίντε Αστόρι αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Ιταλού αμυντικού και αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο 31χρονος αμυντικός, διεθνής 14 φορές με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, πέθανε στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα της Φλωρεντίας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου 2016 ο Νταβίντε Αστόρι και η ομάδα του Φιορεντίνα αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα τον Παναιτωλικό στο Βαλ ντι Φάσα της Ιταλίας.

Εκείνη την χρονιά τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η Φιορεντίνα γιόρταζαν τα 90 χρόνια από την ίδρυσή τους με τους δύο συλλόγους να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους διοργανώνοντας ένα φιλικό.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 3-0 για την Φιορεντίνα με τον Νταβίντε Αστόρι να αγωνίζεται για 78 λεπτά. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δημοσίευσε στιγμές του αδικοχαμένου Ιταλού ποδοσφαιριστή σε διεκδικήσεις της μπάλας με τον Μάρκο Μαρκόφσκι και συμπλήρωσε αποχαιρετώντας τον αρχηγό της Φιορεντίνα με τα εξής λόγια: “Gone too soon… R.I.P. capitano Davide Astori. Θα θυμόμαστε πάντα τη συνάντησή μας… Moena 23.07.2016“.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!