Loading...

Μάθημα Παρασκευής Σαπουνιού Ελαιολάδου στο Αιτωλικό


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συνεχίζουν οι δράσεις του «Ανατολικόν» Στέγη Πολιτισμού που αυτή τη φορά καλούν φίλους και μέλη να μάθουν να φτιάχνουν τα δικά τους σαπουνάκια από ελαιόλαδο.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00-17:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Μάθημα Παρασκευής Σαπουνιού Ελαιολάδου στο Αιτωλικό με την κυρία Μαρία Ζωγράφου.

Στο πρώτο μάθημα ασχοληθήκαμε με την παρασκευή του απλού σαπουνιού ελαιολάδου. Το Σάββατο θα επαναληφθεί η ίδια διαδικασία για όσους φίλους της Στέγης το έχασαν και μας ζήτησαν να το κάνουν πριν προχωρήσουμε στο επόμενο μάθημα (παρασκευή σαπουνιού ελαιολάδου με βότανα).

Για την καλύτερη λειτουργία του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι ας επικοινωνήσουν μαζί μας για να κάνουν κράτηση θέσης στο σεμινάριο παρασκευής σαπουνιού ελαιολάδου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Αν ο αριθμός των ενδιαφερόμενων είναι παραπάνω των θέσεων του σεμιναρίου, τότε θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο τμήμα, διαφορετική ημέρα και ώρα. Προτεραιότητα θα έχουν όσοι κλείσουν πρώτοι θέση.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα φύγουν με τα δικά τους σαπουνάκια.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6906595037 (Νίκη Ανδρεάκη) ή στείλτε μας μήνυμα στο Facebook για την τιμή του σεμιναρίου και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου «Ευανθίας Καρβέλη».

Διοργάνωση: «Ανατολικόν» Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης – Λαογραφίας & Ναυταθλητισμού

Email: [email protected]
Site: www.stegianatolikon.weebly.com
Facebook: www.facebook.com/anatolikon
Twitter: www.twitter.com/Stegi2013




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!