Loading...

Ο Αγρινιώτης Νίκος Σολής έπιασε ξανά τον Σταυρό στην Κωνσταντινούπολη!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην περιοχή του Φαναρίου στην Κωνσταντινούπολη όπου για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Νίκος Σολής από το Αγρίνιο έπιασε τον Τίμιο Σταυρό.

Για ακόμη μια χρονιά ο Νίκος Σόλης που ζει στο Αγρίνιο, ξαναταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και πήρε πρώτος την ευλογία του Τίμιου Σταυρού. Μάλιστα, αυτό συνέβη για τρίτη συνεχόμενη φορά με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος υπήρξε και Εκπαιδευτής στα Αλεξίπτωτα στις Ειδικές Δυνάμεις, να γίνεται ξανά viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης.

Πέρυσι, μετά την Κωνσταντινούπολη έκανε μια αισθησιακή φωτογράφηση για το Down Town Κύπρου όπου τόνισε σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων τα εξής:

«Βουτάω κάθε χρόνο. Από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, έβλεπα τον κόσμο που έπεφτε και ζήλευα. Όλο έλεγα πότε θα μεγαλώσω αρκετά κι εγώ, ώστε να πέφτω στα νερά να τον πιάσω!». Τα τελευταία δύο χρόνια έπεσα στα νερά της Κωνσταντινούπολης και έπιασα τον σταυρό. Ωστόσο, πρέπει να σου πω ότι, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο χρόνια, τα προηγούμενα χρόνια έπιασα τον σταυρό πρώτος, δέκα χρονιές συνεχόμενες, σε αγιασμούς των υδάτων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Επομένως, μιλάμε για τη δωδέκατη συνεχόμενη φορά. Από τα 18 βγαίνω πρώτος.

Ξεκίνησα να βουτάω στον Ωρωπό, στην Αθήνα, κάθε χρόνο, μαζί με τον αδελφό μου και μας έγινε συνήθεια. Έπειτα πήραμε δίπλωμα ναυαγοσωστικής, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου, και μετά έγινε ένα τραγικό γεγονός στην οικογένεια.

Η γιαγιά μου, που ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, χάθηκε στα νερά. Πνίγηκε. Μας κόστισε πολύ αυτό. Από τότε προσπαθούσα ακόμα πιο πολύ, να μη χάνω χρονιά και να βουτάω για τον σταυρό, πιάνοντάς τον πρώτος

«Αν με ενόχλησε η τόση δημοσιότητα που πήραν οι φωτογραφίες μου με το μαγιό; Δεν με ενόχλησε ακριβώς. Πιο πολύ εξεπλάγην, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο. Οι φίλοι μου με έπιασαν και μου το είπαν κι άρχισαν να μου στέλνουν τις φωτογραφίες. Αφού κάθε χρόνο βουτάω, τώρα με βρήκαν; Μάλλον, όμως, ναι. Τι να πω;  Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Αν δεν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. Δεν είδα τίποτα στο ίντερνετ αρχικά, οι φίλοι μου άρχισαν την καζούρα κι έτσι το έμαθα. Γελάσαμε όλοι μαζί!

Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που σχολίασαν το μαγιό μου… Άλλοι είπαν ότι έχει φράουλες, άλλοι ότι έχει κολοκύθες. Χαζομάρες! Το μαγιό μου είχε μπάλες του πόλο, οι οποίες είναι πορτοκαλί. Τώρα, πώς είδαν άλλα πράγματα, δεν ξέρω. Αλλά είναι ένα κανονικό μαγιό του πόλο με μπάλες του ίδιου αθλήματος».

Η καθημερινότητά μου στο Αγρίνιο που ζω τα τελευταία 4 χρόνια δεν είναι εύκολη. Αν και τώρα έχει στρώσει κάπως το πράγμα. Δουλεύω στα Jumbo, ως πωλητής, παράλληλα εργάζομαι σε ένα γυμναστήριο και κάθε Σαββατόβραδο είμαι υποδοχή σε κάποιο μαγαζί. Κάνω ό,τι μπορώ για να τα βγάζουμε πέρα».

Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!