Loading...

Ένα ιδιαίτερο βραβείο παρέλαβε ο Παναγιώτης Λινάρδος στην γιορτή του ΠΣΑΠ!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ανάμεσα στους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε ο παίκτης της Λαμίας με καταγωγή από το Μεσολόγγι ο οποίος βραβεύθηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο!

Με κάθε επισημότητα έγινε στο Μέγαρο Μουσικής η 36η γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος και απένειμε βραβεία στους κορυφαίους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε και ο Παναγιώτης Λινάρδος με καταγωγή από το Μεσολόγγι και που αυτή την αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται στη Λαμία. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρέλαβε ένα ειδικό βραβείο στη γιορτή του ΠΣΑΠ για τον συνδυασμό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τις σπουδές. Μάλιστα, ο 26χρονος μέσος κατά την παραλαβή του βραβείου επισήμανε ότι η περίπτωσή του είναι η απάντηση στο ερώτημα για το αν συνδυάζονται αυτά τα δύο.

Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Λινάρδος ολοκλήρωσε τις σπουδές του  στο τμήμα Μηχανολόγων/Ηλεκτρολόγων του Πολυτεχνείου της Κύπρου, εξού και το πέρασμά του από μεγάλες ομάδες (Απόλλων Λεμεσού, Ανόρθωση, Ομόνοια Αραδίππου).





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!