Loading...

Δυο αξιόλογα μυθιστορήματα παρουσιάζονται στην Αθήνα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένα εξ αυτών είναι το μυθιστόρημα του Αιτωλοακαρνάνα Δημήτρη Τζουβάλη με τίτλο «Ποιός Σκότωσε τον Θεό του Έρωτα» με μια μοναδική πλοκή και περιπέτεια.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, 19:00, στις Εκδόσεις Αρμός (Μαυροκορδάτου 11, Αθήνα) θα παρουσιαστούν δύο υπέροχα Μυθιστορήματα που εξιστορούν Αληθινά Γεγονότα.

Η Έφη Βατανίδου, συγγραφέας του μυθιστορήματος «Ταξίδειον Απαράμιλλον», θα μιλήσει για το μυθιστόρημα του Δημήτρη Τζουβάλη «Ποιός Σκότωσε τον Θεό του Έρωτα»! Και ο Δημήτρης Τζουβάλης αντιστοίχως για το μυθιστόρημα της Έφης Βατανίδου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Θανάσης Λάλας, ο οποίος και θα ρωτήσει τους δύο συγγραφείς για τα βιβλία τους, αλλά και θα δώσει τον λόγο στους παρευρισκόμενους για ερωτήσεις, ενστάσεις, ή και τοποθετήσεις.

Διαβάστε σχετικά: «Ποιος σκότωσε τον Θεό του Έρωτα;» το νέο βιβλίο του Δημ. Τζουβάλη και της Αρσ. Σερμιντζέλη





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!