Loading...

Γιορτή κάστανου στον Άγιο Δημήτριο Ναυπακτίας στις 7 Οκτωβρίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στο καταπράσινο και πανέμορφο χωριό του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στις όχθες της Ευηνολίμνης πραγματοποιείται η καθιερωμένη γιορτή κάστανου.

Η γιορτή ξεκινά στις 11 το πρωί, με τον σύλλογο του Αγίου Δημητρίου να προσφέρει κάστανα και τσίπουρο και να φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν ένα μοναδικό παραδοσιακό γλέντι στην ορεινή Ναυπακτία.

Μάλιστα, για την διευκόλυνση των μελών και φίλων του χωριού που επιθυμούν να παρευρεθούν στην καταξιωμένη γιορτή , αποφασίσθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας η διάθεση πούλμαν σε συμβολική τιμή.

Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Ομόνοιας, στην έξοδο του Μετρό μπροστά από τα Hondos Center.  Ώρα αναχώρησης για τον Άγιο Δημήτριο 6.00 το πρωί του Σαββάτου και η επιστροφή για Αθήνα θα ξεκινήσει από το χωριό στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πληροφορίες: Χ. Κακονίκος 6948055881 | Π. Κανδύλας 6983108329 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!