Loading...

Μέρα γιορτής η φιέστα τίτλου της γυναικείας ομάδας «Μεσολόγγι 2008»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι «αμαζόνες» του Μεσολογγίου σήκωσαν την κούπα και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς γιόρτασαν την επίτευξη της ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Η επίσημη φιέστα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008» έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο “Θεόδ. Πασσιόπουλος” όπου υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Σε μιά εκδήλωση που έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, στο τέλος της φιλικής συνάντησης η οποία έληξε 0-0, ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος έκανε την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου Ομίλου της Β΄Εθνικής μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους, σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και μοναδικές στιγμές γιορτής και ψυχαγωγίας. Το χορευτικό του Πολιτιστικού Κέντρου της Παραβόλας, το Χορευτικό Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου και οι αδελφοί Τσιόβολου Χρήστος και Κώστας είχαν φροντίσει για το καλλιτεχνικό κομμάτι της φιέστας. Έτσι, επισφραγίστηκε η άνοδος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου “Μεσολογγι 2008” στη Α’ Εθνική κατηγορία.

Το Ενωσιακό γήπεδο είχε φορέσει τα γιορτινά του και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του φιλικού αγώνα βρήκε τα κορίτσια ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους να σηκώνουν την κούπα να παραλαμβάνουν τα μετάλλια τους και να υπόσχονται περαιτέρω διακρίσεις.

Φίλοι της ομάδος μας, γονείς και αρκετοί επίσημοι όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νίας Παπαχρήστος Παν., ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Καραπαπάς Γιώργος ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Χουλιάρας Μιχ., και το μέλος της ΕΠΣΑ Καπλανίδης Κ., ο γιατρός και πρόεδρος του Τρικάρδου Τριανταφυλλάκης Γιαν., ο πρώην διευθυντής Φυσ. Αγωγής Μαντζουράτος Δημ., και αρκετοί βετεράνοι και νύν ποδοσφαιριστές φρόντισαν να είναι εκεί για να συγχαρούν τα κορίτσια και να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Βέβαια η γιορτή του Μεσολόγγι 2008 περιελάμβανε και βραβεύσεις.

1. Στις τρείς παίκτριες της Ολυμπιάδας με καταγωγή από το Μεσολόγγι, Δήμητρα Κοσσόβα, Χαρά Μπερτσιά και Ειρήνη Αμούργη που παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους απο τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αιτ/νίας Κο Χουλιάρα Μιχ.

2. Στον προπονητή της Ολυμπιάδας, Χρήστο Χριστόπουλο, για την προσφορά του στο γυναικείο ποδόσφαιρο και παρέλαβε το αναμνηστικό του απο τον Αντιδήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου Κο Καραπαπά Γιώργο.

3. Στον εκπρόσωπο της Ολυμπιάδας κ. Νταή αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008 και ένα βιβλίο της πόλης μας, που τα παρέλαβε απο τον χορηγό της ομάδας Τσαντόπουλο Χρήστο

4. Από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας και παρακολουθεί τους αγώνες της και όχι μόνο αφού είναι φίλαθλος όλων των ομαδων της πόλης μας και ιδιαίτερα της ΑΕΜ, που την παρακολουθεί από μικρή ηλικία, αναφερόμαστε στον Φάνη Γουλή παρελάβε το αναμνηστικό του από τον αρχηγό της ΑΕΜ Παναγιώτη Δενδρινό.

5. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ήταν η επόμενη βράβευση της ομάδας μας, και επ΄ευκαιρία του αγώνα ήρθε στην γενέτειρα του να παρακολουθήσει την εγγονή του που αγωνίζεται στην Ολυμπιάδα, αναφερόμαστε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Σωτήρη Αμούργη που παρέλαβε το αναμνηστικο του Μεσολόγγι 2008 από τον παλιό του συμπαίκτη Μίμη Δενδρινό, και εκ μέρους των παλαιμάχων της ΑΕΜ μια φανέλα της με τον ονομά του.

6. Η επόμενη βράβευση αφορούσε έναν Μεσολογγίτη ποδοσφαιριστή που φέτος εντυπωσίασε με την ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και μας έκανε όλους τους Μεσολογγίτες υπερήφανους, και αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Λινάρδο που παρέλαβε το αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008 απο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτ/νίας Κο Π. Παπαχρήστου.

*** Ο διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Γκιάφης που αφού τον ευχαρίστησαν για την αφιλοκερδώς διαιτησία παρέλαβε το αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008 από τον Μιλτιάδη Ζαβέρδα.

*** Το χορευτικό Γυναικών Νεοχωρίου παρέλαβε απο τον Γενικό Αρχηγό του Μεσολόγγι 2008 Φουντούλη Κ.αναμνηστικό για την συμμετοχή τους..

***Ο Παγούρας Γιώργος που είχε την ηχητική επιμέλεια της εκδήλωσης παρέλαβε απο τον χορηγό της ομάδας Παππά Αντώνη αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008…

***Οι δύο αδελφοί Τσιόβολου Κώστας και Χρήστος παρέλαβαν απο τον χορηγό της ομάδας Ντίνο Χαλαζιά αναμνηστικό της ομάδας…

7. Οι παίκτριες της Ολυμπιάδας παρέλαβαν το αναμνηστικό τους από την πόλη μας, απο τον κ. Δ. Μαντζουράτο. 

8. Οι πρωταθλήτριες του Μεσολόγγι 2008 που μας έκαναν υπερήφανους με την ιστορική άνοδο στην Α΄Εθνική, παρέλαβαν τα μετάλλια απο τον Δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Καραπάνο Νίκο.

9. Ο έφορος και φροντιστής της ομάδας, Κώστας Κοντοδήμας.

10. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γουλής.

Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!