Loading...

Πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής στην ΕΠΣ Βοιωτίας ο Μάριος Πλακίδας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο ποδοσφαιριστής από την Κατοχή με τα 34 τέρματά του οδήγησε τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είχε ο έμπειρος επιθετικός Μάριος Πλακίδας που ήταν ασταμάτητος και την φετινή χρονιά που σταμάτησε στα 34 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν, ο Μάριος Πλακίδας σκόραρε 31 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος σκόρερ τους πρωταθλήματος.

Ο Μάριος Πλακίδας με ανάρτησή του στο facebook δήλωσε χαρακτηριστικά: “Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς αρχικά τους συμπαίκτες μου, μετά τους προπονητές μου που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, όλη την διοίκηση και τέλος όλους τους φιλάθλους γι’ αυτή την πρωτιά στους σκόρερς.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος όμως γιατί το συνδύασα με πρωτάθλημα και νιώθω πιο δικαιωμένος από ποτέ γι αυτό, πιστεύω να δικαίωσα όλους όσους με πίστεψαν και τους ευχαριστώ γι αυτό! Ήθελα πολύ να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με τον Αμβρυσσέα γιατί εκτός ότι έχω αγαπήσει αυτή την φανέλα και τους ανθρώπους της, ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα από πέρυσι γιατί το”χρωστούσα”. ΑΜΒΡΥΣΙΑΚΑΡΑ!!!”.

Στον Αμβρυσσέα Διστόμου αγωνίζεται επίσης ο Χρήστος Πλακίδας (αδερφός του Μάριου) και ο Βασίλης Μεταξούλης, οι οποίοι αμφότεροι έχουν καταγωγή από την Κατοχή.

Διαβάστε σχετικά: Η Κατοχή κινείται στους ρυθμούς του Αμβρυσσέα Διστόμου!

Τέλος, η ποδοσφαιρική ομάδα του Διστόμου, ο Αμβρυσσέας, είναι πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας Βοιωτίας και πήρε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική! Μάλιστα, μέσα από μια χρονιά όπου δεν κατέβηκε ποτέ από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πήρε επάξια την άνοδο για την επιστροφή της, μετά από 35 χρόνια, στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ”σαλόνια”.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!