Loading...

Το τρομερό χτύπημα του Μπακάκη στον Φούντα! (video)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αρκετές μάχες έδωσαν οι δυο Αιτωλοακαρνάνες κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-Πανιώνιος!

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν ουκ ολίγες φορές σε έναν αγώνα γεμάτο πάθος με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. 

Μάλιστα, στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης οι δυο Αιτωλοακαρνάνες έγιναν πρωταγωνιστές σε μια ανάσα που… έκοψε την ανάσα των θεατών. Πρόκειται για το αντιαθλητικό χτύπημα του Μπακάκη με το γόνατο (!) στο κεφάλι του Φούντα που ίσως σήκωνε ακόμη και κόκκινη κάρτα. 

Ο Μιχάλης Μπακάκης κατάγεται από τη Μάστρου και αγωνίζεται με την ΑΕΚ, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας που γεννήθηκε στη Μαγούλα φορά την φανέλα του Πανιωνίου. Οι δυο τους πέρασαν από τον Αχελώο Νεοχωρίου και διαθέτουν καλές σχέσεις λόγω της καταγωγής και των κοινών φίλων.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 0-0 με την ΑΕΚ να γνωρίζει αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της και τον Πανιώνιο να κερδίζει τις εντυπώσεις στο δυνατό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Πατήστε πάνω στην εικόνα και δείτε την επίμαχη σκηνή στα 0:16 του βίντεο

rrr




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!