Loading...

Ένας χρόνος iAitoloakarnania, χιλιάδες επισκέπτες στο νομό μας!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τεράστιες επιτυχίες έχει σημειώσει το iAitoloakarnania.gr σε έναν μόλις χρόνο ζωής, τόσο με την επισκεψιμότητά του, όσο με την διάχυση του πολιτισμού του νομού σε όλη την Ελλάδα...

Σε καμία περίπτωση όταν, τον Οκτώβρη του 2015, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτό το απαιτητικό “ταξίδι” δεν θα φανταστήκαμε ότι θα μπαίναμε τόσο δυναμικά στα νοικοκυριά των Αιτολοακαρνάνων, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.

Ήδη, σε ένα χρόνο ζωής μετρήσαμε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι γνώρισαν τις ομορφιές του νομού, πολλοί ενημερώθηκαν με επιτεύγματα των “παιδιών” μας, αλλά και μαζί θυμηθήκαμε παλιές όμορφες ιστορίες.

Αν κάτι μπορούμε να ξεχωρίσουμε στους 12 μήνες, αυτή είναι η αγάπη του κόσμου που “αγκάλιασε” την προσπάθειά μας από το πρώτο λεπτό. Λάβαμε αρκετά σχόλια, πήραμε μηνύματα, αλλά και δημοσιεύσαμε υλικό κάνοντας τους ακόλουθούς μας να νιώσουν περηφάνεια για τη γενέτειρά τους.

Συνεχίζουμε. Με γνώμονα την πληρέστερη ανάδειξη της Αιτωλοακαρνανίας, της φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού της. Μαζί θα θυμηθούμε όμορφες αναμνήσεις, θα ενημερώνομαστε με τις κυριότερες ειδήσεις, αλλά και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Γιατί το αξίζουμε…

Έρχονται συνεντεύξεις σπουδαίων προσώπων του νομού, αποκλειστικά αφιερώματα σε χωριά και αξιοθέατα από όλα τα μήκη και πλάτη του νομού και ειδικές αναφορές στις επιτυχίες ανθρώπων ή επιχειρήσεων που πηγάζουν από τα μέρης μας. Τέλος, μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγο καιρό έρχεται ένας μεγάλος διαγωνισμός με τεράστια δώρα!

Τα πιο δημοφιλή άρθρα

Το άρθρο με την παράξενη ντοπιολαλιά μας ήταν αυτό που προσέλκυσε χιλιάδες φίλους. Πολλοί γέλασαν, άλλοι θυμήθηκαν τις “ατάκες” της γιαγιάς και άλλοι προσπάθησαν να τα πουν αλλά… δέθηκε η γλώσσα τους.

Ακολούθησε το φοβερό καλοκαιρινό βίντεο από την μαγική παραλία Βαθυαβάλι, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η μοναδική μελέτη της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας για τα σπήλαια του νομού.

H τοπική διάλεκτος της Αιτωλοακαρνανίας σε εικόνες

 

Bαθυαβάλι: Η ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας

 

Σπήλαια Αιτωλοακαρνανίας: Ένας άγνωστος ιστορικός και αρχαιολογικός θησαυρός

Ο Μπαρμπα-Λίας

Από τη πρώτη στιγμή η φανταστική φιγούρα του iAitoloakarnania λατρεύτηκε από εσάς. Ο γνωστός πια σε όλους Μπαρμπα-Λίας μας δίνει τη δική του χιουμιοριστική πινελιά στη παρέα μας κάνοντας αρκετούς φίλους να ξεκαρδίζονται με τα “αποφθέγματά” του.

cavo_paradiso

Διαφήμιση

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα iAitoloakarnania.gr διαθέτει όλα τα μέσα για την προβολή της επιχείρησής σας. Η πρώτη τουριστική/πολιτισμική ιστοσελίδα στην Αιτωλοακαρνανία ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπων, με την δουλειά της για την αναγνώριση του νομού μας να αναγνωρίζεται καθημερινά

Πως μπορώ να διαφημιστώ στο iAitoloakarnania.gr;

Εμείς έχουμε την απάντηση. Mπορείτε να διαφημιστείτε με μηνιαία/τρίμηνη/εξάμηνη/ετήσια συνδρομή, ενώ διαθέτουμε ακόμη και πακέτο για ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση! Η ιστοσελίδα προβάλει την επιχείρησής σας σε κεντρικά σημεία της αρχικής σελίδας, με μικρά ή μεγάλα banners σε πολύ οικονομικές τιμές

Δωρεάν παροχές στους συνεργάτες
Το iAitoloakarnania.gr σας προσφέρει δωρεάν παροχές και βοηθά την προώθηση της επιχείρησής σας. Με άρθρα-τοποθέτηση προϊόντος θα παραθέτουμε στους επισκέπτες μας τα προτερήματα της δουλειάς σας, ενώ θα τους προτείνουμε να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες σας. Όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ για την επίτευξη μιας καλής και φιλικής συνεργασίας.
Επικοινωνία
Facebook: iAitoloakarnania
Twitter: iaitol

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε όλες τις ηλεκτρονικές σελίδες του νομού, από τη Ναύπακτο μέχρι τη Βόνιτσα, όπου με συνεργασία και αλληλεγγύη προσπαθούμε να εξαγάγουμε την καλύτερη εικόνα του τόπου. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας…

plakidas

cafenoire12241630_999395160123287_5276572234146095486_n

12208845_993558317388890_975082448104484111_n

12921188_595282610633106_1773106576_n

… καθώς και στα εξής Μέσα ενημέρωσης:

nilefkas

agrinio

kalyvia keramdi

Η δημοσιογραφική ομάδα του iAitoloakarnania.gr

Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!