Loading...

Άμυνα «μπετόν» και επίθεση «φωτιά» για τον Παναιτωλικό!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αρκετά ρεκόρ συνοδεύουν την ιδανική εκκίνηση του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα της Super League…

Ένα ικανοποιητικό ξεκίνημα μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα έχει κάνει η ομάδα του Αγρινίου στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Μάλιστα, τα «καναρίνια» δεσπόζουν στην τέταρτη θέση με 8 βαθμούς, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά. Εκτός αυτού, όμως, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έχει παρουσιάσει μια σκληρή άμυνα που «λύγισε» μόνο δυο φορές σε πέντε αγώνες, με αποτέλεσμα να είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ, οι μόνες ομάδες με τα λιγότερα τέρματα στο παθητικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δυο τα δέχτηκε στον πρώτο αγώνα που έδωσε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όπου έπειτα άρχισε να «χτίζει» ένα πολύ δυνατό σερί.

Συν τοις άλλοις, ο Παναιτωλικός δεν διακρίνεται φέτος μόνο για την άμυνα, καθώς μέχρι στιγμής κατατάσσεται στην 5η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Έχοντας σημειώσει 7 γκολ είναι πίσω από Ολυμπιακό (13), Παναθηναϊκό (11), Πανιώνιο (8) και ΑΕΚ (8).

Ρεκόρ «καθαρής» εστίας

Στο επιβλητικό 4-0 με την Κέρκυρα σημειώθηκε ακόμη ένα ρεκόρ. Για 4ο σερί ματς οι Αγρινιώτες κράτησαν… καθαρή την εστία του Δημήτρη Κυριακίδη και έτσι ισοφάρισαν το ρεκόρ «απαραβίαστης εστίας» που έχουν από την σεζόν 2013-14.

Πλέον, την επόμενη αγωνιστική στην Λιβαδειά το ζητούμενο μεταξύ άλλων για τους παίκτες του Παναιτωλικού είναι να δημιουργηθεί νέο ρεκόρ με 5o… clean sheet!

2016-17
4η αγωνιστική: Ατρόμητος-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-2
5η αγωνιστική: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Παναθηναϊκός 0-0
6η αγωνιστική: Πλατανιάς-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
7η αγωνιστική: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Κέρκυρα 4-0

2013-14
4η αγωνιστική: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Εργοτέλης 0-0
5η αγωνιστική: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Ολυμπιακός 0-0
6η αγωνιστική: Άρης-Παναιτωλικός 0-0
7η αγωνιστική: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!