Loading...

Μαγευτικά πλάνα από την παραλία Σκρόφες


Μοιραστείτε το άρθρο...

Όσο όμορφα είναι τα κολπάκια όταν πάτε για μπανάκι, άλλο τόσο γοητευτικά είναι από ψηλά…

Πρόκειται για τις μικρές παραλίες γνωστές ως Σκρόφες, οι οποίες βρίσκονται στη περιοχή Παλιοπόταμος και συγκεκριμένα στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και σε απόσταση αναπνοής από τον Λούρο.

Οι Σκρόφες είναι ένα σύνολο από μικρές παραλίες και κολπίσκους, στη συντριπτική πλειοψηφία τους με άμμο και όλες με πανέμορφα γαλανά νερά. Η πρόσβαση γίνεται μέσω χωματόδρομου και αποτελούν ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει το μπάνιο του μακριά από τις «κοσμικές» παραλίες, μέσα στη φύση.

Στις Σκρόφες θα φτάσετε αφού στρίξετε δεξιά λίγο πριν τη τελική ευθεία για το Λούρο. Και ποιος ξέρεις αν είστε τυχεροί θα δείτε από κοντά τα άγρια άλογα που προσδίδουν μια ατίθαση μαγεία στο παρθένο μέρος της Δυτικής Ελλάδος.

Απολαύστε τα μαγευτικά πλάνα του Ανδρέα Κουτσοθανάση





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!