Loading...

Γαστρονομία


Φτιάξτε γεμιστούς κουραμπιέδες (μπουμπούλια)

Μια συνταγή που θα ξετρελάνει συγγενείς, καλεσμένους, γείτονες, συναδέλφους. Απλά μαγικά μπουμπούλια… Οι γεμιστοί κουραμπιέδες είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κατά παραλλαγές όπως και Συνεχίστε την ανάγνωση…

Δημοσιεύτηκε:

To αυγοτάραχο Μεσολογγίου και το αμερικανικό… όνειρο

Το ελληνικό… χαβιάρι έχει κερδίσει την ελληνική αγορά, ενώ πλέον επεκτείνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός «Αναγέννηση», αυτή την περίοδο, παραδίδει μαθήματα για το πώς μια ομάδα ψαράδων, Συνεχίστε την ανάγνωση…

Δημοσιεύτηκε:

Παραδοσιακή ριβανί από το Μεσολόγγι

Δοκιμάστε τη συνταγή ενός από τα πιο παραδοσιακά εδέσματα του τόπου…   Υλικά: 1/2  κιλό σιμιγδάλι χοντρό (1 πακέτο) 250 γρ  σιμιγδάλι ψιλό  (μισό πακέτο)1  κιλό ζάχαρη500 ml λάδι1  1/2 Συνεχίστε την ανάγνωση…

Δημοσιεύτηκε:

Παραδοσιακός μπακλαβάς από τον Ορεινό Βάλτο

Ένα εξαιρετικό γλύκισμα που θα απολαύσετε και θα φιλέψετε στους καλεσμένους σας… Γλυκό πετρίσιο, γιατί πέτρα οι παλιοί Βαλτινοί έλεγαν το φύλλο. Με καρύδια από τα βουνά του Βάλτου και Συνεχίστε την ανάγνωση…

Δημοσιεύτηκε:

Για ραβανί στο Μύτικα

Όταν η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» επισκέφθηκε τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας και η Άννα έφτιαξε στην κάμερα της ΕΤ3 το παραδοσιακό ξηρομερίτικο γλυκό. Το ραβανί! Πρόκειται για την πολύ γνωστή και Συνεχίστε την ανάγνωση…

Δημοσιεύτηκε:
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!