Loading...

«Πυρηνικός πόλεμος» με Γωγώ Τσαμπά έρχεται στις 21 Μάη στο Βλυχό Λευκάδας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Για πρώτη φορά η μοναδική Γωγώ Τσαμπά έρχεται στη Λευκάδα για ένα μεγάλο πανηγύρι στο Βλυχό που υπόσχεται ένα γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Τρίτη 21 Μαΐου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας, σε μια Θρησκευτική Πανήγυρις ανήμερα της Εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς επίσης και του εορτασμού της ένωσης των Επτανήσων με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε ένα αυθεντικό, παραδοσιακό γλέντι, η μοναδική Γωγώ Τσαμπά έρχεται για πρώτη φορά στο νησί της Λευκάδας για να ξεσηκώσει το κοινό. Μαζί της στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Νεκτάριος Κοκκώνης και ο Παναγιώτης Πετεινός. Τη βραδιά θα ανοίξει η Λευκαδίτισσα τραγουδίστρια Στέλλα Θάνου με την ορχήστρα της.

Η καρδιά του λευκαδίτικου πανηγυριού «χτυπά» για μια ακόμη φορά στην γνωστή για τα γλέντια της μουσικοταβέρνα «Η Θράκα», με τους διοργανωτές της βραδιάς να φροντίζουν μια άρτια διοργάνωση και μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της ανεπανάληπτης βραδιάς θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ένα μοναδικό ταξίδι στην Ανκόνα με τα SuperFast Ferries.

*Σε περίπτωση βροχόπτωσης το πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί σε στεγασμένο χώρο.

21 Μαΐου, όλοι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 6979 244375 – 6974151975




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!