Loading...

Μια μοναδική εμπειρία στην Ακρόπολη των Αθηνών έζησαν μαθητές και γονείς από το Νεοχώρι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια αξέχαστη περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης των Αθηνών, οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου.

Σε ένα γκρουπ, περίπου 40 ατόμων, μικροί και μεγάλοι από το Νεοχώρι, επισκέφθηκαν τον λόφο της Ακρόπολης και το συγκλονιστικό μνημείο του Παρθενώνα, ακολούθησε επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης, στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων και η εκπαιδευτική εκδρομή ολοκληρώθηκε με έναν περίπατο σε Θησείο, Μοναστηράκι και Σύνταγμα.

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχημένη πρωτοβουλία του δραστήριου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου που με ενότητα και συνεργασία συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη ψηλά προσφέροντας ποιοτικές δράσεις για τα παιδιά.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!