Loading...

Με κατάνυξη η πομπή στην 198η επέτειο από τη Μάχη του Ντολμά (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με την παρουσία αρκετού κόσμου, σε κλίμα κατάνυξης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/2) στο Αιτωλικό, η πομπή των τμημάτων συλλόγων, φιλαρμονικών κ.λπ. σε ανάμνηση της Μάχης του Ντολμά – Το πρωί διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο Δρόμος Πεσόντων της Ιστορικής Μάχης του Ντολμά.

Με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του Αιτωλικού και της γύρω περιοχής πραγματοποιήθηκε ο Δρόμος Πεσόντων της Ιστορικής Μάχης του Ντολμά, τόσο για μικρούς όσο και για τους μεγαλύτερους συμμετέχοντες που τίμησαν το μεγάλο ιστορικό γεγονός (αποτελέσματα εδώ).

Αργότερα, το βράδυ, με σεβασμό στους πεσόντες της ηρωικής μάχης, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα κατάνυξης η καθιερωμένη πομπή με πλήθος συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο να αποτίουν φόρο τιμής.

Δείτε βίντεο από τη βραδινή πομπή:

Δείτε φωτογραφίες από τον Δρόμο Πεσόντων του etoliko.gr




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!