Loading...

Φανταστικά Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αμφιλοχίας!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τα φετινά Χριστούγεννα στο Δήμο Αμφιλοχίας θα είναι φανταστικά! Ανάβουμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, αναζητούμε τον κρυμμένο θησαυρό και διασκεδάζουμε με μουσικές εκδηλώσεις και πολλά παιχνίδια!

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Χαλκιόπουλο και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Μενίδι, φωταγωγούμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και απολαμβάνουμε το γιορτινό μουσικό πρόγραμμα που μας προσφέρουν οι «Συνεπιβάτες».

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην κεντρική πλατεία Αμφιλοχίας, ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας και υποδεχόμαστε τους βασιλιάδες της διασκέδασης Kings σε μια «δυνατή» συναυλία γεμάτη κέφι! Τους μικρούς μας φίλους τους περιμένουν παιχνίδια, κατασκευές και χειροτεχνίες, facepainting, πάνελ φωτογράφισης και πολλές άλλες εκπλήξεις!




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!