Loading...

Ν. Φαρμάκης από το Αγρίνιο: «Στην Αιτωλοακαρνανία δώσαμε μεγάλες μάχες και τις κερδίσαμε»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το σχέδιο για την Αιτωλοακαρνανία της επόμενης εποχής με μία Περιφέρεια που θα συνεχίσει να στέκει στο πλευρό κάθε τόπου και κάθε πολίτη, παρουσίασε ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ομιλία του, σήμερα στο Αγρίνιο.

«Δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ανθρωπιά, δεν υπάρχει αυτοδιοίκηση χωρίς ενότητα και καθημερινή προσπάθεια» τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Νεκτάριος Φαρμάκης το πρωί περιόδευσε στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες.

Δείτε την ομιλία του Ν. Φαρμάκη:

«Αποτυπώνεται παντού στην Αιτωλοακαρνανία ότι δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε. Για έργα για τον τόπο μας. Έργα μικρά και μεγάλα. Έργα σημαντικά για τον τόπο μας. Η Αιτωλοακαρνανία είχε ανάγκη να δει την περιφέρεια να στέκεται δίπλα της. Ξέρουμε όμως καλά πως έχουμε πολλά να κάνουμε. Δεν είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε για να πούμε τι σωστοί που είμαστε και τι καλά τα κάναμε. Έχουμε μπροστά ανηφόρα και πρέπει να μπούμε σε αυτή με γκάζι», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Φαρμάκης.

Συνέχισε λέγοντας πως «Περιφέρεια δεν είναι μόνο άσφαλτος και τσιμέντο. Είναι ο υπερδιπλασιασμός των πόρων για τις αστικές αναπλάσεις. Κονδύλια που αλλάζουν την πόλη μας καθημερινά. Το δίκτυο φυσικού αερίου. Ακούγεται σαν ανέκδοτο. Κι όμως το αέριο το 2024 θα είναι στο Αγρίνιο, είναι πραγματικότητα και γίνεται από εμάς. Είναι τέλος οι 15.000 οικογένειες που στηρίζονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Λαμβάνουν σταθερή και σημαντική ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης. Περιφέρεια είναι ανθρωπιά, βοήθεια».

«Βάλαμε πλάτη στο σύστημα υγείας»

Ο κ. Φαρμάκης τόνισε ότι κατά την περίοδο της πανδημίας η Περιφέρεια για πρώτη φορά έβαλε πλάτη για το Σύστημα Υγείας γεγονός το οποίος χαρακτήρισε «παράσημο για την αυτοδιοίκηση αυτό».

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αποφασίσαμε να στηρίξουμε το τοπικό και εθνικό σύστημα υγείας. Βάλαμε πλάτη με δικούς μας πόρους για να προσληφθεί προσωπικό την ώρα που το δημόσιο σύστημα υγείας κλυδωνίζονταν από την πανδημία. Είναι παράσημο για την αυτοδιοίκηση αυτό. Προσφέραμε χρήματα για να κρατηθούν επιχειρήσεις. Οποίος ψάχνει λοιπόν γιατί η Δυτική Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια στη μείωση ανεργίας έχει μια μόνο εξήγηση: Δουλειά και σχέδιο».

«Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά»

«Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Ιδρώσαμε τη φανέλα και κερδίσαμε πολλά. Είμαστε άνθρωποι αυτού του τόπου και αυτή είναι η κινητήριος δύναμη μας. Όταν αγαπάς μόνο την εξουσία τίποτα δεν θα βγει σε καλό. Με την ίδια αγάπη και ενότητα θελουμε να συνεχίσουμε την δουλειά. Η Αιτωλοακαρνανία της επόμενης πενταετίας πρέπει να είναι ένας τόπος ανάπτυξης», συμπλήρωσε ο κ. Φαρμάκης.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!