Loading...

Δριμεία επίθεση με ανοιχτή επιστολή του Κώστα Λύτρα προς τον Κώστα Λύρο για την ομιλία στο Νεοχώρι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στα σημεία της ομιλίας του Κώστα Λύρου στο Νεοχώρι στάθηκε και στηλιτεύει με ανοιχτή επιστολή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Οινιάδων με τον συνδυασμό “ΜΑΖΟΙ” Κώστας Λύτρας.

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο κ. Λύρο.

Με τη σημερινή ομιλία του στο Νεοχώρι ο κ. Λύρος απέδειξε δύο Πράγματα. Πρώτον ότι βρίσκεται σε πανικό και δεύτερον ότι είναι αδίστακτος προκειμένου να μην αποχωριστεί την καρέκλα της εξουσίας. Εκστόμισε φθηνά επιχειρήματα χωρίς καμία βάση, ψέματα και συκοφαντίες κατά του Σπύρου Διαμαντόπουλου , λέγοντας πράγματα πάνω στον πανικό του αναιρωντας τα ίδια του τα λόγια. Να ξέρει όμως ότι οι δημότες και μνήμη έχουν και κρίση και θα του δώσουν την απάντηση την Κυριακή.

1.Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος “δεν χωρούσε στο κοστούμι των αξιών του συνδυασμού του κ. Λύρου” όπως μας είπε. Πριν τις εκλογές του 2019 χωρούσε κ. Λύρο και τον είχατε στο συνδυασμό? Οι ψήφοι του όμως σας έκαναν για να γίνεται δήμαρχος. Ποιος είναι λοιπόν το “χαρακτηριστικό παράδειγμα καιροσκόπου” κ. Λύρο?

2. Αφού έχετε απορία ακόμα και σήμερα για πιο λόγο αποχώρησε από τη δημοτική αρχή Καραπάνου, γιατί τον συμπεριλάβετε στο συνδυασμό σας το 2019 και τον υποδεχθήκατε τότε θυμάμαι μετά βαΐων και κλάδων και τον ορίσατε αντιδήμαρχο ? Μήπως τελικά δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εσείς στραβά αρμενίζετε κ. Λύρο.

3. Τα παραμύθια περί νοικοκυριού του Δήμου είναι ωραία να τα λέτε αλλά δυστυχώς οι αριθμοί και η “Διαύγεια” σας διαψεύδουν περίτρανα. Δεν φταίει ο “κουκολοφόρος του διαδικτύου” όπως μας είπατε, που σας αποκαλύπτει καθημερινά αλλά εσείς που με τις πράξεις σας, δείχνετε την κακοδιαχειριση του Δήμου επί των ημερών σας.

ΥΓ. Κυριακή κοντή γιορτή κ. Λύρο και να θυμάστε κάποια στιγμή όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις πράξεις μας.

Λύτρας Γερ. Κων/νος
Δημότης Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ
υποψήφιος με το συνδυασμό ΜΑΖΟΙ




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!